Sex în sala de sport (Ep.4)

January 16, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

Acest material se bazează pe un fapt real. Nu este neapărat recomandat să încercaţi cele povestite aici, dar este indicat să citiţi.

sex.jpgAu intrat pe uşă şi brusc au început să se sărute. Apoi a luat-o în braţe şi s-au aruncat în pat. Fata nu era virgină! El atât de mult o dorise… Au început să facă dragoste…
S-au trezit pe la prânz, rupţi de oboseală. A dus-o acasă şi au stabilit o nouă întâlnire a doua zi la şcoală.

El era un bun sportiv şi asta o ştia toată lumea. Voia să facă performanţă şi profesorii de sport îl simpatizau foarte mult. Îl primeau mereu la orele lor şi îl lăsau să se antreneze. Profesoara de educaţie fizică îi dăduse chiar un rând de chei de la sală pentru a merge când are chef să exerseze.

A doua zi a aşteptat-o seara când ieşea de la ore şi i-a spus că merge la sala de sport să mai facă nişte aruncări suplimentare la coş. Fata a rămas surprinsă când a aflat că el are cheile de la sală. S-au dus împreună la antrenament. Erau doar ei, panourile de baschet şi saltelele…
Sportivul s-a apucat de treabă. A început să marcheze cu precizia unui automat. Însă la un moment dat a ratat…

„A sărit mingea spre banca unde stătea ea. Am alergat să iau balonul şi în dreptul ei m-am oprit să o sărut. Apoi m-am aşezat în faţa ei, lângă bancă. Am început să vorbim. Mă simţeam grozav de bine că venise cu mine la antrenament.


prezervativ.jpgA început să mă sărute din ce în ce mai apăsat…îi simţeam respiraţia sacadată din ce în ce mai fierbinte… Mi-a arătat saltelele şi mi-a şoptit că ar fi fantastic să facem sex în sala de sport. Am zâmbit (la acelaşi lucru mă gândisem şi eu!) am tras saltelele şi am început să ne dezbrăcăm încet… simţurile ne erau stârnite la maximum. Era şi adrenalina şi teama de a nu fi surprinşi… şi dorinţa de a face dragoste. Cei care au făcut sex în public înţeleg perfect sentimentul. Apoi lucrurile au scăpat de sub control…

A fost şi prostia mea… Ştiam că uşa este încuiată, dar nu lăsasem cheile în broască… Am făcut dragoste ca în filme.

Însă profa de sport a venit la sală. Uitase ceva la ea in birou. A descuiat uşa şi ne-a văzut pe amândoi, pe mine deasupra ei.. A rămas mască, noi la fel, era incredibil! S-a întors şi a închis uşa. O recunoscuse pe fata colegei ei şi îţi dai seama ce ar fi urmat..

Am avut prezenţă de spirit şi mi-am tras repede şortul şi, aşa desculţ cum eram, am fugit după ea. Profesoara ajunsese în curtea şcolii şi se îndrepta spre liceu. Îmi aduc şi acum aminte cum era asflatul… Parcă alergam pe cărbuni încinşi, aşa de tare îmi ardeau tălpile. M-am dus în faţa ei, am oprit-o şi am început să îmi cer scuze. Omule, o imploram ! Îţi dai seama că zburam definitiv din liceu ! Profesoara de sport era dezamăgită rău şi nici măcar nu voia să vorbească. I-am spus atunci <> Atunci, parcă şi-a dat seama că este ceva foarte serios şi ne-am întors în sala de sport. A urmat o discutie de vreo 2 ore jumate, eu desculţ şi în şort..
Ea avusese timp să se îmbrace între timp.

Mi-a zis că este foarte dezamagită de mine, ca om, ca sportiv, ca elev… se tot întreba retoric de câte ori mai făcusem sex în sala de sport, în loc de antrenamente. Culmea era că nu avusesem nici măcar norocul prostului! Prima oară şi m-a şi prins… Dar îţi dai seama că nu m-a crezut. Apoi, ne-a explicat foarte clar că dacă ne mai vede vreodată împreună zburăm din liceu. Nu ne-a cerut pe faţă să ne despărţim, dar cam asta era ideea.

Şi am mai făcut o convenţie! Că discuţia asta rămâne între noi trei!

Noi ne-am despărţit atunci, definitiv… am îngropat totul. Situaţia mea la fizică a început din nou să se complice, dar în a XII-a am devenit olimpic la fizică şi aşa nu am mai avut probleme. Nimeni nu ştia ce s-a întâmplat de fapt până să îţi povestesc ţie şi cititorilor tăi, aventura din sala de sport…”

Dacă eşti curios să aflii mai multe detalii picante aşteptăm mailuri pe adresa autorului articolului edward@viatadeliceu.ro

Click aici pentru prima parte !
Click aici pentru partea a doua!
Click aici pentru partea a treia !

Comments