Sex în sala de sport (Ep.2)

December 3, 2007 scris de  
In categoria Totul despre sex

Acest material se bazează pe un fapt real. Nu este neapărat recomandat să încercaţi cele povestite aici, dar este indicat să citiţi.

sarut-pe-strada.jpgAu ieşit prima oară într-o vineri seară. Au stabilit întâlnirea într-o discuţie de o pauză, purtată pe culoarele liceului cu câteva zile înainte. Şi lui îi plăcea fata şi o căuta din priviri la prânz, atunci când ea intra la ore… dar îi era teamă de eventualele complicaţii. La fizică avea doi în oral, iar o greşeală l-ar fi făcut să rămână pe vară… dar tentaţia era mare. Domnişoara arăta incredibil de bine, iar hormonii o luaseră deja razna.

Vineri, au mers împreună cu gaşca lui de “tembeli”, într-un club din centrul oraşului. Toţi erau mai mari decât ea, majoritatea colegi de-ai lui, necombinaţi şi puşi pe distracţie. El a fost ca de obicei în centrul atenţiei şi a dat tonul petrecerii. Bucuria lui parcă era molipsitoare. Ea se simţea tare bine cu el şi deja fluturaşii din stomac o luaseră şi ei razna! Şi cum tot ce este frumos durează şi puţin, noaptea a trecut repede şi cheful s-a spart. Au plecat spre casă, iar pe drum băieţii “s-au pierdut” fiecare, aşa că au rămas ei doi.

“Îmi amintesc că afară era foarte frig. Aveam puţine emoţii, recunosc… nu mai eram eu ăla cu gura mare. Ştiu că avea nişte mănuşi negre din lână şi i-am scos mănuşa stângă. Am luat-o de mână în mijlocul străzii şi am mângâiat-o încet pe încheietura îngheţată, apoi m-am apropiat uşor şi am sărutat-o. Avea un parfum foarte fin… De-atunci nu am mirosit nici o fată aşa. Am început să ne sărutăm, ştii tu, cu lăcomie, ca atunci când săruţi pe cineva prima dată. Eram fericit şi mă simţeam ca un fulg, deşi aveam 90 kg pe vremea aia. Uitasem şi de fizică şi de profă… eram cu capul în nori şi cu picioarele pe pământ. Nici nu mai ştiu cât am făcut până la ea acasă. Ne-am despărţit şi parcă aveam un gol în stomac dup-aia. Nu îmi mai venea să plec acasă. Pe mâini aveam impregnat parfumul ei care îmi răscolea simţurile. Parcă o vedeam în faţa mea cum se uită la mine… Eram deja îndrăgostit. Simţeam că a fost o seară mare şi că va fi o iubire de poveste…”

-va urma-

Click aici pentru prima parte
Click aici pentru partea a treia (continuarea)

Comments