Sex în sala de sport (Ep.1)

November 22, 2007 scris de  
In categoria Totul despre sex

Acest material se bazează pe un fapt real. Nu este neapărat recomandat să încercaţi cele povestite aici, dar este indicat să citiţi.

sex-in-sala-de-sport-a-liceului.jpgS-au cunoscut în liceu. El era cu un an mai mare. Ea…era fiica profei de fizică. Şi nu a oricărei profe, ci a spaimei liceului, sau a „mamei zmeilor”, depinde cum vreţi voi să-i spuneţi. El era genul ăla rebel care vorbea cu o gagică pe mirc, apoi peste o săptămână se urca în tren şi „zbura” direct la noua sa cucerire.

Avea o gaşcă de derbedei cu care ieşea în fiecare week-end în oraş şi făcea show de fiecare dată când avea ocazia. Nu se înghesuia nimeni la masa lor în mod deosebit, dar toţi şi-ar fi dorit să fie alături de grupul vesel şi să fie în centrul evenimentelor. Tipul era frumos, smart şi carismatic… un must have pentru o femeie.

Era al naibii de chipeş, cu un ten uşor măsliniu şi cu o privire pătrunzătoare care parcă îţi citea gândurile. Avea trăsăturile bine determinate, iar ochii căprui îl făceau să arate ca un grec desprins din antichitate. Părul negru şi talia înaltă, susţinută de o musculatură puternică, îi defineau perfect trupul. Mereu avea de zis ceva interesant şi capta imediat întreaga atenţie. Iar glumele pe care le scotea erau memorabile. Colegii îl iubeau! La fel şi fetele !

EA…era înăltuţă, cu un trup subţirel pe care hainele mulate stăteau impecabil. Se îmbrăca mereu cu bun gust şi asorta culorile la fix. Ziceai că este o „barbie girl”. Numai când o vedeai şi gândul începea să îţi zboare departe.. şi în plus era şi inteligentă. Te atrăgea prin simpla prezenţă a ei, prin felul în care vorbea, prin modul în care se purta.. delicateţea ei îţi înfierbânta simţurile.

Cum s-au cunoscut.. pe holurile liceului. Au început să se salute. El a dat tonul şi i-a făcut ştrengăreşte cu ochiul (parcă echipa de la yahoo messenger s-a inspirat după el atunci când au creat emoticonul 😉 ) fix ca unei puştoaice mai mici de care îţi place, dar alături de care nu te vezi.

Mai mult el ştia că este fata profei lui de fizică. Şi nu stătea bine deloc la materia asta. (în a 12-a deja era olimpic la fizică, dar asta este altă poveste). Avea doi de doi pe semestrul I şi nu îşi dorea complicaţii. Fetele erau oricum moarte după el. Ori pleca la Sibiu, ori agăţa ceva nou…. posibilităţi erau multiple.

Însă ea s-a îndrăgostit rapid, de el. Au mai vorbit de câteva ori în curtea şcolii, apoi s-a declanşat nebunia în sufletul fetei. Prietenele ei discutau cu ea tot timpul numai despre asta. Multe dintre ele visaseră şi ele la acest „Jude Law”, dar ştiau că nu au prea mari şanse. Însă ea se încăpăţânase cu tot dinadinsul să fie iubitul ei. Ştia că mama ei îi este profesoară, dar nu mai conta deloc acest lucru pentru ea…

-va urma-
Click aici pentru partea a doua
Click aici pentru partea a treia!

Comments