Sex în sala de sport (Ep.3)

December 13, 2007 scris de  
In categoria Totul despre sex

Acest material se bazează pe un fapt real. Nu este neapărat recomandat să încercaţi cele povestite aici, dar este indicat să citiţi.

sex-pasional.jpgA doua zi era deja week-end. Au vorbit la telefon şi au stabilit o întâlnire doar pentru ei doi. Au ieşit seara pe la ora 19,00 şi s-au plimbat ca doi îndrăgostiţi pe străzile “micuţului” oraş. Au vorbit o mulţime de lucruri şi au început să se cunoască mai bine. Deja fata îl fascina din ce în ce mai tare.

Nu semăna deloc cu celebra ei mamă! Era parcă făcută din alt aluat. Mult mai sensibilă, cu un suflet de aur şi „săruta senzaţional”, ne întrerupe el. „Avea omule nişte buze extraodinare!”

Timp de două săptămâni au continuat să se vadă în trecere. Prietenii lui ştiau, de asemenea prietenele ei erau la curent cu ultimele noutăţi. Se vedeau când puteau. La şcoală, când ea intra, iar el termina orele, sau după ce el venea de la antrenamente.

La fizică, în continuare nu stătea prea bine. Învăţa de nevoie, pentru că trebuia să promoveze clasa… foarte rar îi trecea prin cap că dacă va afla profesoara despre relaţia lui va fi compromisă definitiv situaţia sa. Alunga acest gând mereu, disperat de eventualele consecinţe.

Primul pas l-a făcut ea. Mereu cu zâmbetul pe buze şi fericită, s-a trezit într-o dimineaţă şi a întrebat-o pe mama ei dacă îl are elev pe X. Mama şi fiica aveau o relaţie foarte buna. Totuşi, profa a fost surprinsă de întrebare. A răspuns afirmativ, îl ştia doar pe X ca pe un cal breaz. Foarte natural, fata i-a răspuns că este iubitul ei. Apoi a plecat la şcoală.

El s-a enervat destul de rău când a aflat, dar ştia că este inevitabil să o evite pe profă. La orele de fizică, nimic nu se schimbase. Aceeaşi tensiune care atingea cote maxime în timpul tezelor. Însă, a venit un nou week-end şi implicit o nouă petrecere în centrul oraşului. De data asta trebuia să îşi ia prietena de acasă. Deja amicii lui începuseră să facă pariuri. Ba că vine pocnit de profă, ba că nu mai vine, ori că nu o va lăsa pe ea la petrecere. Toţi erau puşi pe glume.
tineri-in-club.jpgEl nu se simţea prea confortabil. S-a dus la 20,00 la ea acasă. Până atunci emoţiile nu îl năpădiseră prea tare, însă cu cât se apropia de casa ei, cu atât adrenalina îi curgea mai tare prin vene. A ajuns, a sunat şi la uşă l-a întâmpinat iubita lui. S-au sărutat şi apoi a intrat în casă. Profa tocmai făcuse niste prăjituri. A salutat-o uşor stânjenit şi s-au dus toţi trei în living. Soţul profei nu era acasă.

Stingher s-a apucat să mănânce câteva prăjituri. Profa era complet alt om. Era total schimbată acasă faţă de felul în care era la şcoală. Râdea şi avea un chef de glume. „ Am rămas şocat! Făcea profa glume cu mine şi râdea cu poftă, parcă eram cei mai buni prieteni! Mai aveam un pic şi mă înecam cu prăjiturile! Am stat vreo oră de vorbă. Ne-a povestit o groază de lucruri. Mie tot nu-mi venea să cred. Mă uitam la ea cu o faţă… Ne-am ridicat, ne-a pupat şi am plecat în club.”

Tot drumul au discutat numai despre atitudinea profei. Deja nu îi mai era teamă de ea, iar fata îl asigurase că mama ei îl plăcuse foarte mult.

Au ajuns în club. Distracţia a început atunci şi mai tare. Întârziaseră mai bine de o oră…
Băieţii au început să-l ia la mişto şi să-l examineze, să vadă unde are urmele pe faţă. Au fost şi ei la fel de şocaţi când au auzit tot ce se întâmplase.

S-a terminat petrecerea şi au plecat cu toţii spre case. El avea un apartament liber, unde obişnuia să stea singur când venea târziu de la antrenamente. Evident că s-au dus direct acolo…


-va urma-


Click aici pentru prima parte

Click aici pentru partea a doua

Comments