Exercitii de echilibru cu Tudor Chirila

November 21, 2012 scris de  
In categoria Evenimente

După ce a devenit idolul adolescenților cu piesa “Am doar 18 ani”, fredonata mai la toate majoratele, reputatul cantaret Tudor Chirila, liderul trupei Vama, isi va lansa duminica prima carte intitulata Exercitii de echilibru, in cadrul Targului Gaudeamus. Volumul cuprinde cele mai valoroase texte publicate de-a lungul ultimilor cinci ani pe blogul personal al artistului. De la fragmente de proză, eseuri, poezii, pamflete, texte de opinie și pana la file de jurnal, toate au fost adunate cu atentie în cele 385 de pagini ale cărții.

“Cred că textele selectate se simt mai bine într-o carte. Sunt convins că nu există vreun cititor atât de fanatic încât să fi parcurs tot blogul. Luate împreună textele vorbesc despre o perioadă, despre o viziune, se compune un tot. Dincolo de asta, există un public numeros care nu stă pe bloguri, dar citește cărți. Cartea îți dă un sentiment că ai realizat cu adevărat ceva. Blogul are un aer efemer. Azi ai scris, mâine textele coboară undeva în josul paginii. Poimâine ele sunt arhivă,” a declarat Tudor Chirilă inaintea evenimentului gazduit la Romexpo.

„Exerciții de echilibru” va avea lansarea oficială duminică, 25 noiembrie, ora 15:00 la standul Polirom din cadrul Târgului Internațional Gaudeamus. Alături de Tudor Chirilă, la eveniment vor fi prezenți Cristian Tudor Popescu și Florin Iaru în calitate de invitați speciali.

Începând de joi, 22 noiembrie, cartea va fi disponibilă în București, urmând ca din 26 noiembrie să poată fi găsită în librăriile din toată țara. Prețul este de 29.95 lei în librării și 25 lei la târgul de carte.

Tudor Chirila, fiul fostului mare gazetar sportiv Ioan Chirila si al faimoasei actrite si regizoare Iarina Demian, a fondat in anul 1996 formatiei Vama Veche, iar din 2006 a devenit liderul trupei Vama.


Am doar 18 ani….

Comments