Sexul urban

March 18, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

Tot mai multa lume face sex. In tot mai multe locuri. Am iesit recent in Hard Rock Cafe – unul dintre cele mai tari localuri deschise in Bucuresti, si am avut o discutie cat se poate de libera cu Paul.

sex-in-lift.jpgTema discutiei a fost simpla – unde este cel mai cool sa faci sex? Si de ce partenerii aleg sa paraseasca locatiile traditionale – cum ar fi patul sau masina de spalat, pentru parcuri, bai de restaurante, taxi-uri, balcoane de blocuri din centrul orasului sau intersectii supraaglomerate. Din cercetarile mele reiese faptul ca aici, sexul este mai mult decat incitant, de exemplu.

Prin urmare, sexul facut in oras este aproape la fel de dorit precum ploaia dupa o perioada de arsita. De ce? Pentru ca adauga sare si piper, incita, creaza povesti, incheaga relatii sau le resusciteaza. Patul a devenit anost, spun unii amatori de senzatii tari. Desi, daca ma intrebati pe mine, multi nu stiu cum sa transforme o partida “in house” intr-una memorabila.
Nu pot sa nu ma intreb, daca a socializa implica si a face sex in aceleasi localuri in care iesi cu prietenii, inseamna ca sexul urban devine “noul tip de sex”? cat este de trendy? Il tinem minte mai mult decat un altul?

De exemplu, l-am intrebat pe Paul care este partida pe care nu o va uita niciodata. Raspunsul lui a fost : « cred ca n-am sa uit ziua in care plecam cu prietena mea de la liceu si ne sarutam pe o banca, in imediata apropiere. Intersectia aglomerata ne incadra si ni s-a parut incitant sa o facem acolo. Asa ca i-am ridicat fusta pe care o avea pe sub palton si, stand pe banca, am urcat-o pe mine«. Restul va las sa vi-l imaginati.

sex-in-masina.jpgPonind in ancheta despre sexul urban am aflat ca doua cunostinte de-ale mele au facut sex pe balcon, in Piata Romana, altii au facut-o in parc la Politehnica, si sa nu uit sa mentionez despre Ana si Marian care au ales sa faca 69, in masina, intr-o parcare foarte populata, ziua.

In concluzie, street dance-ului si outfit-urilor punk li se adauga in cultura urbana sexul urban. Va invit sa-l experimentati si sa-l comparati in cele mai nebanuite locatii. Enjoy!

PS: Tu unde ai facut-o ?

Comments