Sex la mare

August 12, 2009 scris de  
In categoria Totul despre sex

Vara, mare, plaja si mult soare. Tinzi sa te lasi in voia valului. Atractiile sunt multe si puternice. Aventuri?

Este clar ca atunci cand pleci la mare, insotit de “gasca” de cele mai multe ori libertatea este unul din elementele predominante. De data aceasta acest articol se indreapta spre aventurile de o noapte, de fapt aventurile de o noapte la mare. Sezonul este in toi si astfel de aventuri sunt la ordinea zilei, asa ca sunt necesare cateva tips-uri.

Predispozitia noastra de a avea cel putin macar o data o aventura cu o pesoana necunoscuta dezvaluie latura noastra rebela. Insa, cu toate ca este un act spontan si se bazeaza doar pe atractie, trebuie totusi sa tinem cont de anumite aspecte.

sex-la-mare1. Fara regrete: atunci cand te arunci in ghearele unei astfel de aventuri ai grija sa fi sigur/a daca asta este ceea ce iti doresti si daca esti pregatit/a pentru asa ceva.

2. Momentul: o data ce esti constient de capacitatea ta de a avea o aventura trebuie sa mergi la sigur si sa ai foarte multa incredere in tine. Atata timp cat tu te simti bine cu aceasta idee lucrurile sunt pe jumatate rezolvate.

3. Flirt-ul: incearca sa zambesti, sa fi o persoana amuzanta. In orice caz nu privi cealalta persoana prea insistent. Trebuie sa cresti dorinta celuilalt prin mister.

4. Pastreaza distanta: daca iti doresti sa fie doar o aventura de o noapte incearca sa fi cat se poate de rezervat in anumite aspecte. Prea multe informatii sunt inutile.

5. Igiena: aveti grija ca atunci cand va simti atras de acea persoana sa ii studiati indeaproape igiena corporala. Faptul ca o persoana tine la igiena sa poate spune foarte multe.

6. Protectia: nu uita sa te protejezi. Foloseste prezervativul! Este unica metoda contraceptiva care te pazeste de o sarcina nedorita, dar si de bolile cu transmitere sexuala.

Ideea de baza a unei aventuri este aceea de a gandi de doua ori inainte pentru a fi sigur ca este alegerea corecta si de a tine cont de anumite detalii pentru a nu te pune in pericol din punct de vedere fizic si psihic. Lucrurile nu sunt atat de complicate pe cat par. Astept parerile voastre si sa imi povestiti despre aventurile voastre! Bafta!

Comments