Prima partidă…

February 20, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

Click dupa click imaginile se schimbau. Inaintea me se afisau persoane imposibil de remarcat – toti gri, toti la fel, neinteresanti.

Mi-a placut de el. Profilul lui avea ceva : seducator, misterios, aparte. Ne-am cunoscut si chimia intre noi nu poate fi descrisa in cuvinte. Cand a plecat, dupa prima seara petrecuta impreuna, am simtit un gol. Am simtit ca vreau sa fim impreuna. Ca vreau sa fie al meu.

sex-prima-oara.jpgFrumos. Dar ce faci atunci cand preludiul nu este compatibil cu “ludiul”? Cand actul in sine tradeaza altceva decat atractie? Cand incompatibilitatea sexuala este palpabila, acuta, stanjenitoare?

Cu totii am trecut prin aceasta situatie: ne-a placut cineva foarte mult, momentele de tachinare te faceau sa te gandesti ca sexul va fi “waw”, ca impreuna veti redefini standardele unei apropieri. Insa, o data ajunsi in pat, goi unul langa altul, mintea se umple intr-atat de preocupari gen “cum-o-sa-fie?”, “ma-voi-ridica-la-inaltimea-asteptarilor-ei/lui?”, “o-sa-i-plac?” incat actul in sine devine obscen de penibil.

In astfel de situatii, ma intreb: care este reteta? Ce si cat adaugi ca dorinta ta sa nu devoreze potenta? Cum treci de la “finger-fucking” la “good-old-fucking”?

Dupa cum spuneam, motivele pentru care, desi dorinta dintre voi este cat se poate de reala, prima partida se doveste a fi un dezastru sunt normale. Constientizam faptul ca vrem sa fim in celalalt, dar, daca aruncam o privire un etaj mai jos, observam totul e flasc, moale, mic si neajutorat. Ea se teme sau devine sarcastica. Incearca marea cu degetul, dar nici un rechin in zona.

Ce e de facut? Ei bine, daca tot ce vroiati era sex – o treceti la “n-a-fost-sa-fie-sa-fim-compatibili”. Iar daca vreti sa ajungeti la o relatie, ei bine… e nevoie de rabdare, tarie de a trece peste astfel de momente jenante, deschidere fata de celalalt – caruia cel mai bine este sa-i spuneti ce simtiti, incertitudinea este mai grea decat impotenta de moment. Comunicarea non-verbala trebuie garnisita cu cea verbala, care, daca vreti sa va apropie – o va face.

Intr-o partida de sex te poti simti orgasmic, insa, tot sexul este cel care te poate pune in cele mai neasteptat de jenante situatii. Atitudinea face intotdeauna diferenta.

Comments