“Oricine poate fi bun la pat”

March 29, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

amor.jpgIn celebrul ghid erotic, “Hot Sex”, Tracy Cox scrie: “Oricine poate fi bun la pat. Dimensiunea organelor genitale nu conteaza. Infatisarea fizica nu conteaza. Nu trebuie sa ai picioare lungi pana la barbie sau brate ca Schwarzenegger. Dar ai nevoie de cunostinte solide despre sex. ”
Cartea s-a vandut in ritm alert, pentru ca, aproape sub orice forma sexul vinde.

Din toata aceasta fraza retin si doresc sa comentez “oricine poate fi bun la pat”. Asadar, ne putem pricepe cu totii la sex. Este asemanator cu frazarea: pornesti de la ceva simplu: subiect + predicat, in cazul nostru el si ea, sau variatiuni pe aceasta tema. Bun. Structurii de baza adaugam una bucata complement si poate, presarat dulce, un adjectiv. In viata reala s-ar traduce prin acumularea a doua, trei experiente sexuale. De aici totul e relatare: adica, sex, sex, sex.

In momentul in care ajungi in pat cu cineva esti catalogat: “foarte tare frate” sau “varza”. Imi amintesc o discutie pe care ma avut-o cu o prietena. Imi povestea despre baiatul cu care avusese, sau incercase, o relatie sexuala. L-a catalogat “inapt” in ce priveste mentinerea drumului catre tinta. Pe scurt, nu a gasit locatia.

Oricine poate fi bun la pat, depinde insa termenul de comparatie: sexul poate fi perfect, dar simplist – numarul pozitiilor fiind destul de reduse numeric (sa zicem o combinatie intre misionar si lingura) sau poate fi un pic mai obositor, poate nu chiar reusit, dar suficient de complex. Ideea este simpla: esti bun facand sex simplist sau esti bun facand sex complex? Cand stii ca esti bun la pat?

sex-bun.jpgCunostintele despre sex sunt asemeni cunostintelor despre relatii publice: studiile de caz sunt mult mai elocvente decat teoria in sine. Pentru ca in practica, abilitatile tale, indiferent de fizic, se dezvolta. Poti sa ai nasul mare, dar sa faci un sex oral de neuitat, sau poti sa ii ajungi pana la sani dar miscarile tale circulare sa o ridice pe culmile extazului. De exemplu, Marius, clasa a 12- a la un colegiu renumit, are 1, 65m inaltime, iar prietena lui 1, 74. Cand ies in oras nu se tin de mana. Relatia lor este mai mult statica- stat pe scaut, stat in masina, stat in pat. Sexul insa compenseaza. El a invatat ca pozitia ei preferata este “pe la spate” asa ca o apleaca suficient de mult cat sa ajunga la ea.

Unei constructii aparent banale, doua maini, doua picioare si un organ dornic nu trebuie sa ii adaugam decat partea cea mai importanta: capul, aka gandirea  Este singura modalitate prin care poti face sa straluceasca, dar mai ales sa fie buna la pat, o structura fizica umana.

Tu, de exemplu, ce nota ti-ai da? Cum stii ca esti bun la pat? Pe principiul stii-unde-este-clitorisul-meu? – il intreaba ea. Da-normal! – raspunde el. Ei-bine-este-cu-doi-centrimetri-mai-jos-de-unde-crezi-tu-ca-este – ii spune ea. Pe acest principiu, cum stii ca stii? Orgasmul? Nu este niciodata o certitudine. Lumea in general mimeaza lejer fara ca partenerul sa isi dea seama. Sexul este o materie grea. Fiecare partida este un extemporal. La final afli, poate, daca esti corigent.

Comments