Iubiri adevărate ?

January 26, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

Doamna Mariana locuieste in apartamentul noua pe strada fortunei. Are 2 papagali, un porumbel calator si un cont myspace cu 1745956342 de vizitatori pe zi. e singura. S-a indragostit de nea Costache cand avea 15 ani, dar dupa cativa ani l-a parasit. A crezut mereu ca va gasi ceva mai bun. Asa ca acum isi uploadeaza poze in speranta sa cineva, acel cineva, va veni. Nea Costache a murit cand avea 45 de ani intr-un accident de masina. Ea a aflat totul printr-un mass primit pe messenger trei zile mai tarziu.

Refuz constant sa ma leg de cineva din motive care daca nu exista, le fabric. Cred cu tarie ca va veni acel cineva, dar stiu clar ca cel care vrea sa fie cu mine la acel moment dat nu este alesul. Am iubit o data si ma intreb: cate iubiri adevarate cunoastem in viata?

Si… iubirile astea adevarate ….cum le recunoastem? Cineva ar motiva ca sunt acei oameni care, indiferent ce s-ar intampla raman mereu in viata ta, altul poate mi-ar spune ca o iubire adevarata este acea care te schimba, sau una care e dispusa sa lupte pentru tine pana in panzele albe. Dar tu, esti dispus sa lupti pentru el/ea?

Daca nu, inseamna ca nu este, si daca nu simti… eu aleg sa merg mai departe. Fara certitudinea viitorului, nu-mi ramane decat sa sper.
Sa sper ca pe langa sufletele pe care al meu le intalneste zilnic, ma voi izbi de un suflet croit pentru al meu, cu care sa fac schimb de defecte, orgasme si deziluzii.
Citeam undeva un citat care spunea: “toata viata am sa traiesc pe jumatate…cealalta jumatate o ai tu”.

Stiu, suna lame si atat de clasa a 8-a, dar asta e una din esentele vietii. sa ajungi sa simti ca esti alchimizat si transformat intr-un androgin retrimis acasa in Atlantida.

Si daca nu voi mai gasi o alta iubire…cel putin am cunoscut una. Si daca maine voi cunoaste pe cineva nou…inima mea imi va spune cat anume vreau sa traiesc alaturi de el.

Umblam ca melcul cu casa amintirilor in spate si speram ca la capatul drumului sa nu scrie: “fraiere, ai gresit drumul =))”

Comments