Integrala din sex =?

October 24, 2008 scris de  
In categoria Totul despre sex

Matematica. 09:05. Astept cu interes sa inceapa ora. Nu imi place materia. De fapt chiar imi provoaca o stare de discomfort (limite, integrale, calcule si iar calcule). Dar aici vorbim de profu’ de mate, de cat de bine arata si despre cum, cu el la catedra, totul se schimba: se trece, practic, de la agonie la extaz.

la-tabla.jpgSex. Este singurul lucru care imi vine in minte. Tastez rapid, cu o mana, pe sub banca, un sms pentru Vivi: “Baby, ce fund tare are profu  astazi. Adik mereu ”.

Apoi ma uit in caiet. Nu stiu despre ce se vorbeste, dar vad ca a iesit Mihaela – olimpica noastra (tocilara pentru cunoscatori) la tabla. Incerc sa ma concentrez. Dar la ce? Imi amintesc ca in pauza am vorbit cu Andra despre tipul misto de la a 12-a.
Sex. Profu’. Sex. Profu’.

Nu! nu e bine. Sa vedem: ce scrie la tabla?? Ei, daca ar fi sa fiu complet sincera, mi-ar placea macar sa ma sarute. Sunt curioasa sa stiu cum ar fi din clipa in care s-a prezentat in fata clasei. Sexul si matematica merg ca politica si moda.

Nu cred ca este imoral. La modul ca stiu clar ca ne dorim ceva, la un moment dat cu, macar unul, dintre profii nostri. Ca e profa de engleza, profu’ de civica sau cel de religie. Oh, si sa nu-l uit pe profu’ de sport!

Si meditatiile. Cand sunt atat de aproape de el ca ii simt parfumul… Generatia noastra e altfel. Cu alte concepte si alte abordari. Dar dorinte…. Cam aceleasi. Ca nah, sexul ne uneste.

Ma gandesc, acum ca se termina ora… daca s-ar intampla ca, seara, la iesirea de la ore, sa-l rog pe profu’ sa ma duca acasa (gasesc eu un motiv)….va iesi ceva? Adica, mi-as putea indeplini o mica fantezie? ….

Comments