Forta sexuala sau Balaurul inaripat

February 25, 2009 scris de  
In categoria Totul despre sex

Vreti sa cititi ceva interesant si util in acelasi timp? Atunci aceasta este una dintre cartile pe care trebuie sa le cititi : “Forta sexuala sau Balaurul inaripat” de Omraam Mikhael Aivanhov. In primul rand va va invata care este diferenta intre iubire si sexualitate.

kinkyOmraam Mikhael Aivanhov, filozof si pedagog francez de origine bulgara, spune ca “Forta sexuala este o energie ce poate fi comparata cu petrolul, nestiuitorii si neindemanaticii sunt arsi – aceasta forta arzandu-le chintesenta – in vreme ce aceia care stiu sa o foloseasca, Initiatii, zboara prin spatiu.”

Ca sa va fac si mai curiosi, iata un citat simpatic:

“Daca puneti in iubirea voastra viata vesnica, nemurirea, puritatea, lumina, iar acela care va iubeste creste, avanseaza si se dezvolta datorita voua, atunci este vorba chiar despre iubire, deoarece adevarata iubire imbunatateste totul. Dar daca iubiti pe cineva si acesta incepe sa se distruga, trebuie sa va puneti problema calitatii sentimentelor voastre si sa va spuneti: <Dar eu am distrus aceasta fiinta. Inainte era splendida si acum este o ruina>. Nu aveti deci cu ce sa va mandriti si trebuie sa aflati cum sa puteti indrepta greselile.”

Cartea o gasiti la Editura Prosveta. Spor la citit!

Comments