Eu cu mine avem o relatie

October 20, 2007 scris de  
In categoria Totul despre sex

Te iubescM-am tot gandit la relatii. Si tipologia lor.

Sunt acele relatii care te motiveaza si iti deschid orizontul catre directii noi, extraordinare. Acelea care sunt vechi si familiare. In care te simti confortabil. Sufletul tau se descarca fara teama ca va fi tradat. Sa nu uitam de relatiile care aduc multe semne de intrebare: unde – de ce – cum? Sau acelea care te conduc in locuri neasteptate, la care privind in viitor nu te gandeai ca vor face parte din destin. Cele care te duc departe de unde ai inceput. Te sustin, te cunosc si cresti prin ele.

Dar cea mai interesanta, provocatoare, dilematica, frumoasa si semnificativa dintre toate este cea pe care o ai cu tine. Iar daca reusesti sa gasesti pe cineva care sa iubeasca „eu”-l pe care tu il iubesti … ei bine… atunci e glorios!

Cateodata simti ca nu esti „pe val” insa, daca a trecut, atunci – cum ar spune Jack Sparrow – „Am sa-i spun linistit la revedere”. Fie navighezi catre ape noi, fie astepti urmatorul val. Relatiile sunt cele mai problematice. Iar relatiile de dragoste sunt si mai dificile. Ele te anima sau te deprima. Te fac fericit sau te determina sa te interiorizezi.

Primul prof de care te-ai indragostit si prima tipa care te-a facut sa renunti la Counter Strike pentru ca buzele ei stiau sa te sarute atat de bine. Relatiile se schimba si cu ele fiecare dintre noi. Fiecare secunda care trece si nu o mai ai inseamna ca tu te transformi. Din copila in femeie, din adolescent in barbat. Un mare aport in transformarea ta il are sexul.Sex

Sexul este un topic tabu care tinde sa se diuleze in varste din ce in ce mai mici. Sexul vinde. Incita, creaza polemici si reactii adverse. Multi il practica, putini il stapanesc si foarte putini sunt cei care il cunosc cu adevarat. Sexul te elibereaza, prin el se poti depasi limite fizice, este declick-ul care poate activa senzatii, sentimente atat de variate.

Din sute de optiuni alegi una. Sau mai multe. Si fiecare alegere te influenteaza pe mai departe si cu cat aceasta este mai veche ea devine mai importanta. Astfel se creaza relatiile. Gandeste-te cum ar fi fost daca el nu ar fi fost primul din viata ta? Ce te-a facut sa decizi asta? Sau daca ea nu te-ar fi invatat ce inseamna sa plangi pentru o fata? Ai mai fi avut incredere in femei?

Relatiile si sexul. Sau sexul in relatii. Sunt atat de multe de povestit. Va invit sa le descoperim. Cu orele de chimie alaturi. Cu programa la mate si teza la engleza. Sa-l analizam pe culoarele liceului, in pauze, in ore furate prin baruri, in parcuri si cluburi. Pe bloguri si youtube, sms-uri si vizite la ginecolog. Sexul inseamna in primul rand o relatie a ta cu tine.

Comments