Metode de copiat

November 29, 2008 scris de  
In categoria Tehnici de copiat

copiuta.jpgDe cate ori nu te trezesti in fata unui moment tensionat cum ar fi o lucrare, test sau teza si pentru care nu ai dispozitia necesara sau timp sa inveti?

Intrucat suntem o generatie de adolescenti plini de imaginatie si foarte ingeniosi am invatat in decursul timpului sa combatem stresul provocat de un test si sa aplicam tehnici ale copiatului folosite de la origini pana in prezent.

O modalitate foarte sigura si eficace este cu foaia pe caiet, desigur asta cand profesorul nu are pretentia sa eliberari banca de carti si caiete nefolositoare.

Alta metoda este caietul sau foita “de inspiratie” asezata strategic pe scaun astfel incat sa aveti vizibilitate maxima asupra informatiilor, dar este eficienta numai cand nu exista riscul de a va ridica din banca din diferite motive, ceea ce ar reprezenta o adevarata catastrofa 😀

Puteti incerca si cu fituica sub maneca, insa atentie in zilele calduroase,veti atrage atentia daca veti purta un pulover pe cand ceilalti transpira in maieu.

copiezi-de-pe-telefon.jpgDintre metodele cele mai inovatoare, pledez pentru informatii stocate pe un telefon mobil pentru ca este si accesibil si nu foarte vizibil, trebuie insa sa ai doar indemanare insa, daca nu poti stoca destule informatii pe telefon acesta iti mai ofera o alternativa: trimiterea unui sms cu intrebarile testului, unui coleg dintr-o clasa paralela care, pus in tema in prealabil, cu caietul in fata iti redacteaza un sms de nota 10.

In concluzie copiatul, fie o metoda nu chiar originala pentru a obrine o nota buna in situatii limita, a fost, este si va fi practicat de toti, cel putin odata in viata.

Comments