Ceva simplu

November 15, 2007 scris de  
In categoria Tehnici de copiat

702501_post_it_ii1.gifHmmm, mi-era lene permanent sa stau sa fac copiutele. Dar le faceam. Si uite asa mai retineam cate ceva. Oricum stiu ca imi era foarte simplu sa copiez de la colegul din spate. La mate de exemplu. La romana mereu copiam lejer si fara nici o apasare cu copiutele sub caiet. Nu ma foiam, nu deranjam pe nimeni. Poate ma mai inroseam din and in cand.

Dar la chimie era cel mai distractiv: Ne dadea pe randuri. Ca sa poata copia randul de la perete eu o tineam pe profa de vorba. Si ca sa copiem noi, randul de la geam, era colega Vivi care o chema permanent pe profa sa ii mai “explice” una alta. :)) Cei de la mijloc se adaptau. Dar am auzit de niste tehnici avansate de copiat cu copiutele lipite in spirala pe creioane numerotate. Cu creioanele prinse in curea. Tare complicat. Preferam ceva simplu, care sa nu presupuna prea mult efort.

Curios cum va descurcati voi acumma gandesc cum ar fi daca ministrul ar impune ca salile de clasa sa fie mobilate cu sticla. atunci cu totii ne-am simti tare descoperiti nu e asa? :))

Comments