Rezumat video: Fiorentina – Steaua (0-0)

October 1, 2008 scris de  
In categoria Sport

Titularizările surprinzătoare ale lui Rădoi şi a lui Bogdan Stancu le-au dat aripi steliştilor, astfel că în prima repriză Mutu & co s-au văzut dominaţi de jocul curajos al Stelei. Semedo a fost ca o piază rea pentru fundaşul Jorgensen. Jucătorul Stelei l-a dedepăşit în dese rânduri pe danez, însa fără a avea mari şanse la finalizare. Ca replică şi violetii au trei mari ocazii de a marca, însa nici Gilardino – în două rânduri – şi nici Mutu nu reuşesc să -l învingă pe Zapata.

A doua repriză aduce şi prima schimbare în tabăra Fiorentinei: Zauri îl înlocuieşte pe mediocrul Jorgensen. Fiorentina adoptă o tactică mai defensivă, însa şi Steaua a avut o repriză mai bună, reuşind să blocheze orice atac al violeţilor. Astfel că primele şuturi la poarta Stelei apar abia in minutul 61, prin Felipe Melo. Şi lovitura liberă a lui Mutu i-a dat ceva emoţii lui Zapata.

În ultimele minute Lăcătuş aplică o tactică riscantă, îi scoate şi pe Stancu şi pe Dayro Moreno, echipa rămănând astfel fără un atacant veritabil în teren. În schimb, Prandelli riscă totul pe cartea atacului. Îl introduce şi pe Pazzini în locul lui Montolivo, violeţii au un joc mai ofensiv cu 3 atacanţi. Surprinzător, marile ocazii le au tot steliştii. Acelaşi Semedo şi mai apoi Szeckely au ocazii imense de a tranşa meciul în favoarea Stelei, însa sunt lipsiţi de noroc. În final, reflexele lui Frey sunt testate şi de nou-intratul Kapetanos, însa fără succes.

Steaua a obţinut astfel un punct preţios, care o pastrează în cărtile calificării, următoarele meciuri cu Lyon şi meciul de acasă cu Fiorentina urmând a fi decisive în vederea atingerii obiectivului grupării din Ghencea: primăvara europeană.


djlsa djlk fdsj fdklj fds
by sportshocks2

Comments