Punct de aur CFR Cluj – Chelsea: 0-0

October 4, 2008 scris de  
In categoria Sport

tony.JPGClujenii nu s-au lăsat intimidaţi de superstarurile lui Abramovich şi au început curajos meciul. Trică l-a testat încă din minutul 3 pe portarul albaştrilor, Petr Cech, iar după 10 minute Dubarbier are o excelentă ocazie de a marca, după ce a prins un şut puternic de la 25 de metri. Jucătorii lui Chelsea încep să-şi arate valoarea, prin Drogba acesta având o bună ocazie în minutul 22, însa Stăncioiu e la post.
CFR-işti nu se lasă conduşi şi reuşesc să mai aibă două ocazii în prima repriză şi să ţină la respect adversarii, zdrobindu-le orice iniţiativă de atac.
În a doua repriză, Scolari încearcă să întarească atacul vicecampioanei europene introducându-l pe Anelka în locul lui Kalou, însă primii care ameninţă sunt tot clujenii. Mureşan îl încearcă de la distanţă, în minutul 48, pe Cech, însă acesta e poziţionat bine şi reţine balonul. Londonezii au ocazia sa dea lovitura, însa nou intratul Di Santo trimite milimetric pe lângă poarta lui Stăncioiu.
Împinşi la spate de ideea de a avea şase puncte după primele două meciuri din Liga Campionilor clujenii nu cedează şi îşi mai încearcă încă o dată norocul prin Trică, însa şutul lui puternic de la 16 metri nimereşte bara. Pereira îşi încearcă şi el şansa, insă Cech reuşeste o paradă fenomenală demonstrând că nu degeaba a fost ales cel mai bun portar al Ligii Campionilor in ediţia precedentă.
La sfârşitul meciului cu Chelsea, CFR reuşeşte să obţină un punct preţios în economia grupei şi să păstreze mari şanse la calificare în optimile Ligii Campionilor.

Foto: www.cfrcluj1907.ro

Comments