De ce îmi place Dorinel Munteanu?

June 23, 2011 scris de  
In categoria Sport

Campioana României se afla în Poiana Brasov, acolo unde antrenorul Dorinel Munteanu a decis sa îsi duca echipa într-un prim stagiu de pregatire. De sub poalele Tâmpei, gruparea moldava s-a miscat bine pe piata transferurilor si a adus deja un jucator cu un CV impresionant. Dar nu asta ma uimeste. Era firesc ca recordmen-ul selectiilor la echipa
nationala a României sa îsi pregatesca cu grija viitoarea stagiune competitionala. Ce ma frapeaza este faptul ca “neamtul” nu s-a amestecat în mocirla din România si a ramas la fel de consecvent principiilor pe care le-a deprins, probabil, acasa si în campionatul german.

Nu a mers pe “prietenie” si nu s-a grabit sa-l aduca la Galati pe Janos Szekely, proaspatul renegat al lui Gigi Becali si vesnicul înflacarat admirator a lui Tivadar. “Ungurasul” care nu a reusit sa impresioneze în Ghencea nici prin numarul purtat pe tricou (n.a. a evoluat cu nr.7, purtat in trecut de legenda Marius Lacatus) a ramas fara echipa si foarte multa lume din fotbalul romanesc se gandea deja la o repatriere a micutului mijlocas la malul Dunarii. Dar se pare ca Dorinel intelege mai bine ca oricine ca grupul este foarte fragil si se poate strica la cea mai mica mutare neinspirata.

Comments