CFR CLUJ – Dinamo 1-0

October 17, 2008 scris de  
In categoria Sport

Derbyul etapei a 11-a a adus fata in fata pe CFR Cluj si Dinamo. Echipa din Gruia s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Youssouf Kone.

tony1.JPGJocul de Liga Campionilor prestat de elevii lui Trombetta a adus fericirea in orasul din Ardeal. Campioana a reusit sa se impuna in fata liderului Ligii I la capatul unui meci in care sa dovedit clar superioara cainilor rosii.
Primele minute apartin CFR-ului care isi creaza numeroase ocazii la poarta lui Lobont insa fara a le finaliza. In schimb, la Dinamo, Bratu e cel mai activ jucator si singurul care se apropie timid de poarta lui Stancioiu. Pericolul trece repede, jucatorul lui Dinamo fiind schimbat in minutul 32 dupa ce se accidendeaza in urma unui duel cu Pereira.
Minutul 40 aduce singurul gol al intalnirii, Pereira trage la poarta de pe partea stanga, Kone pune piciorul si marcheaza golul de 1-0, lasandu-l pe Lobont prada disperari.
In a doua repriza Dinamo incearca sa forteze, dar CFR-ul nu se lasa usor. Muresan face lege la mijlocul terenului unde ii este net superior lui Ropotan. Rednic incearca o noua tactica introducandu-l pe Torje in locul lui Bostina.
Ocaziile apar la ambele portii, fara urme pe tabela de marcaj. Intram in ultimele minute de joc, iar Dinamo e tot mai presata, pierde multe mingii la mijlocul terenului. CFR incearca sa dubleze scorul in ultimul minut de prelungire. Dubarbier il ia in vizor pe Lobont. Trage, insa „pisica” respinge mingea care ajunge la Didi, insa Diabate ii sufla balonul.
Meciul se termina 1-0, rezultat care ii motiveaza pe clujeni in vederea apropiatului meci din Liga Campionilor cu Girondins Bordeaux.

Comments