Anne-Marie Părău invitată la dineul echipelor din Israel

October 13, 2008 scris de  
In categoria Galerii foto, Sport

Echipele de baschet feminin din prima ligă din Israel s-au reunit ieri, la Tel Aviv, în cadrul unui banchet ce are loc la începutul fiecărui sezon din Ţara Sfântă. Baschetbalista Anne Marie Părău, coordonatoare de joc a Naţionalei României şi a echipei Elitzur Ramle a participat alături de coechipierele sale la dineu. “A fost superb la petrecere. Au fost acordate premii echipei Naţionale a Israelului pentru calificarea la Campionatul European, iar antrenorul meu care pregăteşte şi lotul naţional a fost premiat. Restaurantul a fost foarte mare şi am rămas impresionată. Pe pereţi erau televizoare unde erau difuzate secvenţe din ediţia trecută de campionat. M-am simţit minunat şi a fost o bună ocazie pentru a socializa cu celelalte jucătoare”, a declarat în exclusivitate pentru publicaţia viatadeliceu.ro Anne Marie.
Micuţa coordonatoare de joc a României este la al treilea sezon în care evoluează în străinătate, are 1,71 cm şi a câştigat de două ori Campionatul Naţional al României cu echipa BC ICIM ARAD şi este şi Campionă a Belgiei cu renumita formaţie Dexia Namur.

anne-marie-parau-1.jpganne-marie-parau-2.jpganne-marie-parau-3.jpganne-marie-parau-4.jpganne-marie-parau-5.jpganne-marie-parau-6.jpganne-marie-parau-7.jpganne-marie-parau-8.jpganne-marie-parau-9.jpganne-marie-parau-10.jpganne-marie-parau-11.jpganne-marie-parau-12.jpganne-marie-parau-13.jpganne-marie-parau-14.jpg

Comments