Poveste

October 18, 2007 scris de  
In categoria Poveste de dragoste

Manute InimaNici nu stiu cum a început totul, mai ales ca eram prieteni foarte buni. E adevarat, nu ne cunosteam de foarte mult timp, însa simteam ca pot avea încredere în el si ca pot sa-i împartasesc toate temerile si problemele mele. Avea întotdeauna un cuvânt bun la îndemâna pentru mine si ma facea sa râd chiar daca eram suparata.

Ne-am cunoscut la aniversarea unui prieten comun. Auzisem multe despre el si nu chiar toate de bine, dar nu-l vazusem niciodata. La putin timp dupa aceea am constat ca nu e deloc asa cum auzisem eu, era foarte prietenos si sociabil si mi-a facut seara mult mai placuta, deoarece eu nu cunosteam prea multa lume acolo. Am stat aproape toata seara împreuna si am legat o prietenie trainica. Întorsi acasa, am continuat sa tinem legatura prin intermediul Internetului si sa devenim din ce în ce mai apropiati. Erau zile când de-abia asteptam sa ajung acasa numai si numai ca sa vorbesc cu el.


Dupa Revelion, am hotarât sa ne strângem mai multi si sa mergem la munte, iar din gasca facea parte si el. Nu am fost prea încântata de idee la început, însa la insistentele lui si ale unei prietene, am acceptat. Aceasta este una dintre putinele decizii pe care nu am sa le regret niciodata, pentru ca a fost o zi extraordinara. Decorul magic, puritatea zapezii si promisiunile pe care trebuia sa le facem noului an ne-au deschis parca ochii si am înteles ca ceea ce avem noi este mai mult decât o frumoasa si trainica prietenie, se transformase intr-unul dintre acele sentimente sublime ce înfrumuseteaza viata oamenilor.


Cu toate ca am revenit acasa, la viata noastra obisnuita, vraja care ne cuprinsese nu s-a spulberat. Când sunt lânga el, toate problemele dispar si totul se învârteste numai în jurul nostru. Numai eu pot sa-i înteleg privirea, zâmbetul, gesturile. În preajma lui nu pot fi niciodata suparata, pentru ca de fiecare data are ceva pentru mine care îmi readuce zâmbetul pe buze. Într-un cuvânt, ma face sa ma simt inestimabila. Suntem prieteni înainte de toate si chiar daca mai avem mici certuri, „lupte de orgolii” asa cum le numim noi, le rezolvam treptat pe toate fara a le lasa sa ne umbreasca fericirea.
Poate faptul ca am fost mai întâi prieteni si abia apoi ne-am construit o relatie ne ajuta sa continuam si sa nu ne dam batuti atunci când greutatile apar.

Oricum ar fi, îmi doresc din tot sufletul ca povestea noastra sa nu aiba alt sfârsit decât fericirea infinita.

Comments