Joe Jonas – Gotta Find You

March 4, 2009 scris de  
In categoria Poveste de dragoste

cupluTe-ai intrebat vreodata cum ar fi viata fara romantism? Eu o vad cam asa: un baiat si o fata pe o banca in parc. Se presupune ca sunt indragostiti. El vrea sa o sarute. Se apropie de ea. Ea inchide ochii. El: “Ce-ai, draga? Ti-e somn? :|”.
Te-ai intrebat vreodata de ce avem mainile insurubate in dreptul umerilor? De ce nu sunt in dreptul buricului sau al genunchilor? In opinia mea, pozitia mainilor se datoreaza faptului ca astfel sunt si in dreptul inimii. Astfel, atunci cand imbratisezi pe cineva, il aduci aproape de inima ta, iar atunci cand nu-ti convine prezenta unui om sau obiect stai cu bratele incrucisare. Este ca un semn al respingerii. O persoana care sta cu mainile incrucisate pare mai greu de abordat decat o alta care nu sta astfel.
Cred ca am deviat putin de la subiectul articolului. 😀 Joe Jonas, un tanar de doar 19 ani, nascut in zodia leu (15 august) in Arizona, alcatuie impreuna cu cei doi frati ai sai trupa pop-rock Jonas Brothers. O melodie plina de romantism, că doar de la asta am pornit. 😀

Comments