Un an de viata de liceu

October 24, 2008 scris de  
In categoria Interviul Saptamanii

Sau cum s-ar zice am trecut clasa… aşa a început totul în urmă cu fix un an. Trecut de mizeul nopţii lansam viata de liceu. Eram într-o garsonieră dintr-un cartier bucureştean, alături de o persoană deosebită şi faceam ultimele retuşuri.

Cu o mână pe telefon şi cu alta pe tastatură discutam în cealaltă parte a oraşului cu programatorul. Mai trebuia pusă doar poza de pe home page cu băieţii de la JukeBox. Timpul nu mai avea răbdare…am pornit şi imediat au urmat zeci de telefoane care au curmat somnul liniştit al prietenilor, părinţilor, sau colaboratorilor. Îi anunţam că viaţa de liceu este online.

Aşa am pornit
. Nu ştiam nici noi la ce ne-am înhămat. Apoi a urmat un an cu bune şi cu rele de care ne-am bucurat pentru simplul fapt că a existat! Au început petrecerile cu cei de la hard-beat, excursia în Bulgaria, colaborarea cu arta seducţiei şi multe alte bucurii de care nu îmi aduc aminte acum.

Bineînţeles că au existat şi momente mai puţin plăcute. Echipa redacţională tot a suferit modificări. Destinele noastre s-au intersectat cu ale altor oameni pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. .. exact ca în liceu 🙂

asa-a-inceput.JPGAşa a început totul… un interviu cu cei de la JukeBox în Piaţa Constituţiei pe o ploaie torenţială…

petrecere-metropolis-71.JPGApoi au urmat… petrecerile cu cei de la street-beat si hard-beat

Si excurisa din Bulgariaviata-de-liceu.JPG

Vacanţa din Grecia… poze-grecia-thassos-3.jpg

O mică parte din ceea ce am făcut într-un an! Mulţumim cititiorilor pentru fidelitate, liceenilor colaboratori pentru dăruire, persoanelor care ne-au ajutat pentru sprijin, consilierilor apropiaţi pentru întelepciune şi celor dragi nouă pentru susţinere!

Comments