Interviu cu genialul Bogdan Alin Ota, finalistul de la “Norvegienii au Talent”

May 4, 2011 scris de  
In categoria Interviul Saptamanii

După interviurile cu Tudor Chirilă şi Gheorghe Zamfir, urmează un interviu cu genialul Bogdan Alin Ota, pianistul român care face senzaţie în Norvegia la concursul “Norvegienii au talent”. N-am excelat niciodată în domeniul muzical şi nici auz absolut nu am, dar probabil de-aia am avut tupeul necesar pentru a promova ori de câte ori am avut ocazia adevăratele valori. În rândurile de mai jos (apăsaţi aici) veţi citi povestea incredibilă a unui artist român plecat din ţară pentru a-şi câştiga existenţa pe tărâm scandinav.

Bogdan Alin Ota lucrează la o firmă unde cară de dimineaţa până seara copiatoare şi lucrul ăsta îl inspiră. Plin de sensibilitate, românul i-a cucerit pe norvegieni cu muzica sa şi a ajuns până în finala concursului. Deşi toţi vorbesc despre încărcătura dramatică copleşitoare pe care o degajă creaţiile sale, personal simt unda de optimism şi de renaştere din compoziţiile artistului român.

Impulsionat de şeful său, un tip simpatic şi tinerel, departe de prototipul şefului român, Bogdan Alin Ota s-a înscris la concurs şi a făcut ravagii cu sufletele norvegienilor pe care i-a făcut să exclame: “Eşti genial. Norvegia este binecuvântată să te aibă…”
Răspunsul elegant al românului n-a întârziat: “Şi eu sunt binecuvântat cu Norvegia.” Sunt curios dacă era în România ce se auzea de acest pianist incredibil de talentat…

Apăsaţi aici pentru a citi interviul cu Bodgan Alin Ota.

Comments