Vara aceasta este hippie sau vintage? Tu ce alegi?

August 1, 2008 scris de  
In categoria High Fashion

vintage1.JPGHippie! Hippie! Hippie! Şi când spunem acest cuvant ne gândim la culori, multe culori, ce ne invadează viaţa, ce ne aduc un strop de nebunie curată!

Fie că este vorba de haine largi, vaporoase şi cât mai confortabile, sau fie că este vorba de roşu, verde, albastru sau galben, se poartă!

Noi fetele iubim multitudinea de oferte pe care această vară călduroasă ne-o oferă!

Este vacanţă, nu trebuie să ne gândim la şcoala, aşa că suntem libere să purtăm cam tot ceea ce ne dorim. Nu trebuie nici să exagerăm, chiar dacă imprimeurile haioase şi aglomeratia de floricele pe o fustă sunt la modă!

Nu ai observat că magazinele sunt pline de culori cât mai vii? Şi oja de pe unghii devine din ce în ce mai pronunţată, de la roz la galben fosforescent?

Te sperie această gamă amestecată? Nu te simţii obligată să porţi ceea ce este la moda, ci trebuie să porţi ceea ce te avantajeaza şi să adopţi stilul care te defineste.

Iar dacă personalitatea ta râvneşte la mai mult şi dacă simţi că eşti mai dificilă, atunci ‘’hippie’’ te aşteaptă să-l încerci, să-l porţi , să te bucuri de el! Bate la uşă cu buline, floricele, rochiţe şi pantaloni extravaganţi.

Părul devine uşor rebel, dar să ştii că un păr uşor ‘’neglijent’’ poate fi un pic mai greu de obţinut decât unul pus la ‘’patru ace’’.
vintage-2.JPG Eşti liberă să asortezi culorile în voie, însa nu este recomandat să asortăm roşul cu rozul şi nici să uităm că deşi suntem ‘’hippie’’ nu înseamnă să ne îmbrăcăm aşa cum ne trece prin cap, în doar două secunde. Deşi pare floare la ureche, acest stil trebuie să ni se şi potrivească inainte de a ne hotarâ să-l încercăm în această vara.

Şi pentru că noi fetele iubim cam tot ceea ce ne face să arătăm bine, am selectat cateva poze care să ne ajute să ne creăm o viziune despre această nebunie de culori. Este indicat în cazul în care alegem să purtăm ceva mai complicat, mai pretenţios, să alegem un ruj mat, sau doar un simplu luciu de buze, un machiaj simplu, iar coafura poate fi cât mai rebelă! În fond tu eşti cea care trebuie să strălucească oricând.

Că este vorba de o simpla plimbare în oras, o noapte nebună cu fetele sau o bălaceala în bazin, poartă ce îţi place, simte-te bine în pielea ta, fii frumoasă şi impertinentă, exotică, naturală…tu alegi!

Magazinele sunt pline de reduceri în perioada aceasta şi te aşteaptă să le ‘’bântui’’, vei vedea că poţi găsi lucruri drăguţe la preţuri rezonabile pentru buzunarul tău. ( pont: tocmai am văzut astăzi în Plaza, la Promode o reducere genială, bluze începând de la 14.5 ron.)

vintage-4.JPG Iar dacă ‘’hippie’’ nu este tocmai pe gustul tau…dacă eşti un pic mai retro, preferi lucrurile simple dar în acelaşi timp complicate, ‘’vintage’’ este gata să fie încercat. Ai observat în ultima vreme bucle cât mai mari, cât mai anii 60’?

Sau poate ai observat gentuţele mici, maro purtate într-o parte precum o tolba, atunci ‘’vintage’’ îşi spune cuvântul din plin. Este elegant şi pretenţios, şi da…te lasa cu gura căscată! Un maieu simplu alb, o vestă drăgută, întrazneaţă, o pereche de jeans clasici, o curea maro din piele, şi o geanta cât se poate de tare, te tenteaza?

De data aceasta ‘’vintage’’ merge pe culori mate, verde pal, maro închis, roşu spre vişiniu, turcoaz, şi nu în ultimul rând, ceasuri! Cu cât sunt mai old şi par că sunt ale bunicii, şi chiar dacă sunt ce conteaza…îţi stă bine cu el? Poartă-l! Înseamnă că e de tine!

Bijuteriile pot fi oricât de arămii, cu multe pietre mari! Cizmele chiar dacă este vară, le poţi alege seara în club, sau la un party. Fii originală!

Turul înalt dacă te avantajează, nu te feri să-l porţi, însă să nu uităm de ochelari, cât mai mari! În stilul lui Paris Hilton, consider că ochelarii de aces gen sunt traznet!

Hippie sau vintage, ai o vară în faţa ta, aşa că bucură-te din ce a mai rămas din ea!

Comments