Tendinţe în anul 2008 – Machiajul

February 11, 2008 scris de  
In categoria High Fashion

machiaj.jpgTendintele in machiaj, in 2008, cuprind culori absolut seducatoare, mergand de la modele futuriste pana la simplitate. Astfel, Christian Dior a ales ca in prim-plan sa fie aduse tonurile de gri, auriu si argintiu. Sunt prezente si paiete, mai ales la ochi, iar buzele sunt acoperite cu gloss transparent, care a revenit in trend.

Gucci reia machiajul elegant, perfect conturat: albastru – marin pentru ochi, o urma discreta de rimel si multa multa culoare pe buze, iar tenul trebuie sa fie perfect, de portelan. Look-ul acesta se potriveste de minune la o petrecere importanta. Prada continua in stilul nonconformist cu care ne-a obisnuit, insistand in continuare mult pe machiajul ochilor. Combina nuantele de negru cu cele de rosu, efectul fiind de-a dreptul incitant, sexy. Tenul este de o nuanta foarte deschisa, blush-ul este inexistent, iar pe buze se gaseste gloss transparent.

Cei de la Chanel ne surprind intr-un mod cat se poate de placut, printr-un machiaj clasic, elegant si unghii colorate cu negru sau albastru inchis, evindetiindu-se influentele rock. Seductia ochilor conturati se mentine mai ales odata cu pastrarea si in trendurile anului acesta coada de randunica. Pe buze este aplicat ruj, in nuante clasice, mate sau chiar stralucitoare.

Bourjouis a ales puterea incontestabila a bronzului. Pe un ten auriu (dar nu exagerat) este aplicat fard auriu si ruj roz. Obrajii si tamplele sunt bine conturate, apoi, cu gel stralucitor de fata, care ofera “the finishing touch” pentru un efect glitter ce sigur va fi remarcat.

Laura Mercier a ales nuante calde de mov inchis, verde, albastru si auriu intens. Ochii sunt conturati cu negru, iar pentru ten se foloseste noua pudra stralucitoare abia lansata. Pentru buze se aplica un ruj nude.

Urmează coafura…

Comments