Te combini?

April 23, 2008 scris de  
In categoria High Fashion

genti.jpgAstăzi mi-am propus să vă prezint o lista cu unele dintre cele mai îndrăzneţe articole şi combinaţii vestimentare, întâlnite atât în prezentările unor mari case de modă, cât şi în garderoba împătimitelor de shopping.

* V-aţi gândit vreodată să înlocuiţi dresul clasic, „culoarea piciorului”, cu unul mov, de exemplu? Sau roşu, sau alb, sau verde … Şi lista poate continua. Într-o combinaţie inteligentă, veţi fi cu siguranţă remarcată. Atenţie însă! Există posibilitatea ca în cele din urmă să vă alegeţi doar cu o ţinută prea colorată şi încărcată. Pentru a evita acest aspect, încercaţi să vă alcătuiţi o ţinută care să nu cuprindă prea multe culori.

margele.jpg* Tendinţele din 2008 aduc în prim plan mărgelele şi brăţările (de preferat, cât mai mari şi cât mai late). Nu contează dacă sunt din metale preţioase, lemn, piele sau plastic. Important e să le ai. Atenţie! Nu se poartă mărgele de aceeşi culoarea cu bluza sau rochia. Accesorile trebuie să iasă în evidenţă, nu să estompeze întreaga ţinută.

* Doar alb şi negru? Nu şi în 2008, anul exploziei culorilor. Îndrăzniţi să purtaţi şi culori ca: albastru, galben, vişiniu, roşu, turcoaz.

* Se pare că nu doar grădinile înfloresc în această primăvară, ci şi îmrăcămintea. Rochiile cu impremeu floral sunt la mare căutare în acest an.

* La capitolul genţi vom avea undă verde în acest an. De tip plic sau voluminoase, acestea sunt indispensabile în garderoba unei femei.

Aşadar, ne aşteaptă o primăvară „şic”, plină de culoare şi graţie, trăsături dominante ale femeii din 2008!

Comments