Mari schimbări în materie de ceasuri

May 4, 2008 scris de  
In categoria High Fashion

Anul 2008 aduce mari schimbari in materie de ceasuri, fie ca sunt ele foarte accesorizate cu bratari, sau simple modele… culoarea socheaza! Dupa cum bine ati observat, noua fetelor ne place sa fim intraznete si sa iesim in evidenta. Fie ca este vorba de un simplu inel sau un banal lantisor purtat, iubim accesoriile! De ce? Pentru ca suntem feminine si ne simtim bine cand aratam si mai bine!

ceas2.JPGArmani prefera eleganta si lucrurile sofisticate, de aceea colectia de anul acesta este stralucitoare si se pare ca orice detaliu a fost studiat in amanunt cand vine vorba de ceasuri. Motto-ul lor pentru aceasta colectie este: „A touch of freshness and sophistication”, ce creeaza modele de la cele simple la cele complicate!

Uneori se prefera design-ul stilat cu detalii delicate al unui ceas cu rol de bratara, iar uneori colectia tinde spre lucruri simple si clasice. Se pune accent pe culori reci, metalice, chiar mate ce aduc un aer nou.

In shimb Swatch socheaza prin culoare. Este vorba de un design intraznet pentru persoanele ce vor sa traiasca din plin sezonul acesta! „Spring-Summer Collection 2008” nu numai ca intruchipeaza insusirile acestor anotimpuri intr-un singur ceas, dar aduce si un design sofisticat.

Fie ca este vorba de rosu, albastru sau verde, Swatch are curajul sa combine aceste culori si sa atraga cat mai multe priviri!
Nu ati vazut inca in oras? Noua colectie Swatch deja a aparut si asteapta sa fie purtata!

ceas-5.JPGDaca dorim un aer mult mai elegant si sa ne facem remarcati intr-adevar, cea mai buna alegere in materie de ceasuri o reprezinta gama variata de la D&G, o intreaga colectie care asigura stil si incredere. Secretul acestei marci este ca poti avea avantajul de a alege dintr-o categorie mare de produse destinate fiecarui gust.

Daca esti o persoana serioasa si complicata, chiar pretentioasa, poti opta pentru modelul „C’est chic”. Daca esti o fire mai nebuna si iti plac la nebunie culorile poti alge oricand un „Pasion de Ibiza” sau chiar unul dintre modele amuzante precum „Pick-A-Boo”.

Ce mai astepti? Nu ai gasit inca ceasul potrivit? Fugi la shopping!


ceas-3.JPGceas-44.jpgceas-6.JPG

Comments