Cât de tare te ţii toamna asta?

October 21, 2008 scris de  
In categoria High Fashion

haine-toamna.jpgFrig, vântul bate tare. Îţi strecori mâinile uşor în buzunar şi aştepţi să intrii cât mai repede într-un loc mai cald. Ţi-am spus că toamna asta ai voie să furi din tradiţii?

Acelaşi an friguros ca şi anul trecut şi aceeaşi toamnă cu schimbări bruşte de temperatură. Mai mult de atât, se pare că există unele lucruri care nu se demodează.

Tricotaje! Tricotaje la maxim! Fulare dezordonate, mănuşi colorate şi pulovăre extravagante! Da…şi toamna asta trebuie să fie specială, în felul tău. Fie că eşti o persoană mai serioasă sau poate chiar o lunatică, tricotajul poate fi în avantajul tău în acest sezon.
Croieli mari şi culori din plin.

Chiar dacă colecţiile din acest an ne-au prezentat deja paleta de culori, când vine vorba de tricotaje se dă startul la libertate.

haine-toamna-3.jpgBa chiar mai mult decât atât, ele ne oferă confort şi lejeritate. Sunt foarte călduroase şi le putem purta în funcţie de personalitatea noastră. Anul acesta îşi propune materiale bogate, colorate şi de dimensiuni mari.

Într-un ton destul de masculin putem îndulci oricând cu accesorii. Spre exemplu dacă ne vom alege ceva mai lărguţ, putem opta pentru accesorii care să ne pună în valoare feminitatea. Curele late sau fulare haioase în jurul gătului, inele mari sau mănuşile fără degete se potrivesc perfect unei astfel de ţinute.

Stilul pe care îl vei aborda tot tu îl alegi! Fie că este vorba de unul business sau unul mai adoleşcentin, dezordonat, tricotajele le poţi adapta, e simplu şi practic! Tomna aceasta este tricotată la maxim!

Comments