Yes Man

January 20, 2009 scris de  
In categoria Gossip

Cui nu-i place Jim Carrey? Nu stiu. Important este faptul ca avem ocazia sa-l urmarim intr-un nou film cu scenariul parca scris special pentru el: “Yes Man“. Filmul are la baza romanul autobiografic al scriitorului britanic Danny Wallace, avandu-l in centrul actiunii pe Carl Allen, un barbat a carui viata era absolut banala.

Acesta ajunsese foarte antipatic tuturor oamenilor din jurul sau din cauza faptului ca respingea de la inceput orice oferta sau propunere i se facea din partea acestora. Astfel Aleen se inscrie la un curs de intr-ajutorare a carui unica regula este aceea de a raspunde afirmativ oricarei oferte primite.

In urma adoptarii acestei atitudini, viata lui Carl se schimba radical, fiind promovat la serviciu si chiar existand posibilitatea unei noi povesti de dragoste. In final, rezulta o comedie spumoasa, al carui unic risc este o febra musculara abdominala a 2-a zi din cauza rasului, la care iau parte Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Rhys Darby si John Michael. Hai cu sania pan` la cinema! 🙂

Trailer Yes Man

Comments