Wing – Cel mai bun brake dancer din lume

November 20, 2008 scris de  
In categoria Gossip

wing-profil.jpgContact: Johnjay Chon, Charlie Shin

Tip: Dansator
Scurta Descriere: ENDLESS PATTERNS OF MOVES
Echipa: Jinjo Crew

Nume real: Heon Woo Kim
Tara: Coreea
Oras: Seoul

Varsta: 21
Site: http://www.cafe.daum.net/jinjo
Alte hobby-uri: Vizionare de videoclipuri, filme cu dans, jocuri pe calculator

Profesie: Doar dansul
Motto: “Nu fii lenes!”

Kim, Heon Woo aka B-Boy WING a vazut prima data breaking la televizor in Coreea, unde in zilele noastre vezi B-Boys tot timpul. Cand avea 12 ani, a inceput breaking cu fratele lui. Pana acum, fratele si echipa lui au fost cea mai mare sursa de inspiratie, dar incearca sa invete de la toti B-Boy.

wing-mare.jpgWing este un B-Boy complet. Ii place sa creeze sabloane detaliate cu miscari bine facute si incorporeaza coregrafii complexe si flow-uri in dansul lui, incluzand totodata toate aspectele B-Boying de la miscari de picioare, pana la freze si power moves. Cand era mai tanar, a primit numele de Wing de la unul dintre mentorii lui, pentru stralucirea si miscarile lui in zbor.

Wing
traieste si respira B-Boying. Fiecare aspect al vietii lui se invarte in jurul dansului. Performeaza in spectacole cu alti membri ai echipei Jinjo. De curand au semnat un contract cu o companie de telefoane mobile si a inceput sa faca spectacole pentru ei in toata lumea. Wing a avut oferte sa predea breaking, dar vrea sa isi imbunatateasca mai intai propriile abilitati de dansator inainte de a-ii invata pe altii.

Wing este indragostit de Hip Hop. “Mi-a oferit ocazia sa fac ceva in viata si mi-a dat lectii adevarate, teluri si prieteni. Tot ce vreau este sa nu ma abat de la cursul meu in viata, sa continui sa dansez, si sa nu ma accidentez. B-Boying este o munca foarte grea. Asta iti trebuie, multa munca si antrenament, antrenament, antrenament, dar nu exista rasplata mai mare decat sentimentul pe care il am atunci cand dansez. Sper sa castig acest eveniment si sa imi impulsioneze cariera”, declara cu puţine zile înainte de a deveni cel mai bun break-dancer din lume.

red-bull-bc-one-paris.jpgred-bull-bc-one-paris-2.jpgred-bull-bc-one-paris-3.jpgred-bull-bc-one-paris-4.jpgred-bull-bc-one-paris-5.jpgred-bull-bc-one-paris-6.jpgred-bull-bc-one-paris-7.jpgred-bull-bc-one-paris-8.jpg

Comments