Viata ca un joc de remi

March 1, 2012 scris de  
In categoria Gossip

Motto: “As manca niste jeleuri, jucand remi cu dragostea mea…”

Autor: Roxy

De curand, am redescoperit placerea de a juca remi si in timp ce stateam la masa inconjurata de prieteni, am realizat ca viata insasi este asemenea acestui joc.

Fiecare dintre noi ne primim de la bun inceput “gramajoara” noastra de lucruri bune si rele, amestecate aleatoriu… unii dintre noi, mai norocosi, inca din prima zi de viata pornim cu un atuu, indiferent ca acesta inseamna avantaje financiare, o pozitie sociala, un talent sau mai multe, aspect fizic sau de ce nu, o familie armonioasa care iti poate oferii atat de multa iubire…

Dupa ce iti analizezi bine “gramajoara” de lucruri pe care o ai la dispozitie, iti faci un plan: cum sa “joci” cu scopul de a castiga, evident…dar pentru asta trebuie sa faci alegeri….si …..incepi sa iei cate o piesa, potrivita sau nu, depinde de noroc….

Ca totul sa fie si mai complicat, trebuie sa renunti la o piesa “veche” pentru una “noua” si uneori poate fi atat de dificil sa faci o alegere corecta….Mai trist este atunci cand descoperi ca planul tau a fost gresit si ca ai renuntat la piesele bune pe care le aveai deja pentru unele noi, care nu-ti aduc nici un beneficiu..

Surprinzator este faptul ca situatia ta in raport cu ceilalti “jucatori”, se poate schimba oricand…poti ajunge de pe ultimul loc sa fii primul si invers, totul depinde doar de unele decizii, logica, noroc….

….si ajungi la final si constati cu mirare ca nu cel care a incheiat primul jocul este intotdeauna si castigatorul… cel care a strans mai multe “puncte “, in traducere realizari, fapte bune, emotii, este invingator…..

Oricum ar fi , viata ca si jocul de remi este captivanta, imprevizibila, frumoasa si…..daca si castigi: FERICITA !!!

Comments