Vacanta placuta!

June 12, 2010 scris de  
In categoria Gossip

A fost ieri şi ultima zi de şcoală din acest an. O nouă generaţie de-a 12-a a terminat… o altă abia aşteaptă să ajungă în prima zi de liceu. Pentru toţi, însă, vacanţa va îngropa undeva în suflet toate amintirile strânse în această perioadă.

pregatire-vacantaÎn drum spre birou m-am întâlnit ieri cu ceva puştani care mergeau spre liceul pe care l-am absolvit. Unii îmbracaţi ca de plajă, alţii aranjaţi chiar draguţ. Am avut brusc un flash-back şi mi-am amintit perioadele în care abia aşteptam luna iunie. Era mai ceva ca în armată număratul zilelor până la vacanţă. Aşteptam să scap de toţi profii, de toate notele, tezele şi alte chestii neplăcute de-atunci. Mi-am adus aminte de o parte dintre colegii de liceu… mi-am adus aminte de dimineţile de final de an şcolar când aşteptam să ajung la şcoală apoi să savurez primele clipe de vacanţă. Întotdeauna mi s-au părut cele mai dulci momente din vacanţă. M-a cuprins o nostalgie pe care am îngropat-o rapid sub presiunea cotidiană.

Sunt curios cum a fost pentru voi anul acesta şcolar. Câte amintiri o să adăugaţi în troller-ul vieţii şi de câte dintre ele o să vă mai aduceţi aminte cu nostalgie peste ani. Sunt curios câţi dintre voi v-aţi dus cu maşinile în ultima zi de şcoală, ce party-uri aţi tras vineri seara şi pe unde o să vă petreceţi vacanţa.

Dar toate astea le vom discuta mai jos, prin comentarii. Până atunci profitaţi de momentele acestea magice şi… vacanţă plăcută!

Comments