Umbla creanga prin Europa

May 3, 2010 scris de  
In categoria Gossip

Toată lumea a văzut faimosul “EUROTRIP” şi bineînţeles că toţi am visat ca într-o bună zi să ajungem şi noi cu gaşca de prieteni la apogeul distracţiei prin capitalele Europei, sau să ne căutăm iubirea pe străzile pavate cu sentimente.

autostop…termin liceu. Să mor yo că plec la vară ! După BAC mă rup de tot ce ţine de normal! Îmi iau rucsacu’ în spate, portofelu’, agenda portocalie şi plec. Nu contează unde, nu contează cum , nu conteză cu cine.
Budapesta, Viena, Praga, Munchen, Paris, Roma, Barcelona, Amsterdam (unde rămânem până la infinit). Auto-stop, cazare la prieteni sau camping sub cerul liber – ce mai contează când ai viaţa în faţă şi distracţia la 2 paşi?

Normal că nu sunt bani cu caru’, din cauza asta trebuie să planifici până la cele mai mici detalii: locuri de mâncat ieftine, cazări şi mai ieftine, puburi/cluburi de la colţ de stradă şi băutură pe gratis, dacă se poate!

În cazul în care nu ai cu cine să pleci, sau în care vrei nişte sfaturi, dă o geană pe UMBLĂ CREANGA (http://umblacreanga.eu/) – un blog interesant lansat de doi băieţi ( John şi Bobi) dornici de distracţie. Primul lor mare eveniment, sau Episodul 1 – cum îl numesc ei, este “De nebuni prin Europa!”. Li se poate alătura absolut oricine – Umblă Creanga recrutează gaşca (http://umblacreanga.eu/2010/03/umbla-creanga-recruteaza/) – fiind deschişi la nou şi la distracţie.

E un proiect îndrăzneţ, plin de nebunie , prin care vibrează tinereţea şi pofta de viaţă. Ţi-e foame de viaţă? Astâmpăr-o cu Europa!

Comments