Teleleu prin tabără de zorbing cu susul în jos

October 29, 2012 scris de  
In categoria Gossip

Îţi mai aduci aminte verile alea în care mergeai cu gaşca din şcoala în tabără şi o săptămână scăpai de-ai tăi? Când tu şi prietenii tăi impărţeaţi o cameră de hotel şi puneaţi la cale cele mai faine planuri, când pasta de dinţi pe clanţă nu lipsea dimineaţa, iar hainele vi le schimbaţi între voi cu viteza luminii? Parcă şi văd orele alea în care stăteaţi cu toţii adunaţi într-o cameră şi fumaţi aceeaşi ţigară, povestind până în miez de noapte cele mai tari întâmplări din anul precedent şi vă gândeaţi cum să evadaţi spre discotecă fară ca diriga să afle… Probabil şi celor de la Orange li s-a făcut dor în această toamnă de perioada aceea de poveste, care a trecut cu viteza cu unui sms fără raport de primire, şi au creat special pentru tine o tabără

De data asta una virtuală, că aşa se poartă acum, care însă îţi poate aduce multe premii şi multă distracţie, mai ales că prognoză nu se-anunţă prea favorabilă ieşirilor. Pe scurt, cei de la Orange România s-au gândit să te trântească puţin cu susul în jos şi te invită într-o tabără de zorbing până trece şi semestrul ăsta plictisitor. Dacă nu ştii prea bine cum se mănâncă zorbingul ăsta îţi explicăm noi la fel de rapid. Este unul dintre cele mai moderne sporturi extreme, care are la bază nişte mingi imense, drăguţe şi transparente în care intrii cu totul şi te rostogoleşti de la înălţime. Evident, distracţia e maximă, gândurile ţi se amestecă mai ceva ca în malaxor, susul ajunge jos şi invers, viteza îţi creşte adrenalina, iar când ieşi din bilă n-ai nici o urmă de zgârietură. Cam acelaşi lucru se întâmplă şi cu cea mai nouă aplicaţie Orange.

Te loghezi pe facebook (fie vorba-ntre noi, oricum stai conectat toată ziua) şi începi probele taberei de zorbing. Dacă înainte aveai nevoie de pastă de dinţi pentru clanţe şi de mingi de ping-pong pentru fumigene, acum ai alte unelte la îndemână. Începi cu telefonul tău şi cu abonamentul Colibri pe care dacă îl activezi până la finalul lunii octombrie beneficiezi de Happy Night pe toată perioada contractuală (Happy Night îţi permite să te conectezi la net pe mobil de la 00:00 până la 07:00 A.M. gratuit) şi închei cu cheful de distracţie. În fiecare zi alte probe se activează, iar în final, după ce ai mers teleleu prin toată tabară cu susul în jos, poţi câştiga tablete Ipad şi Samsung, cartele şi modemuri şi, bineînţeles, o minge adevărată de zorbing care te va face fără doar şi poate idolul colegilor. Gândeşte-te şi tu acum cine nu şi-ar dori să se rostogolească maxim cu guguloiul uriaş şi să îşi facă poze în cele mai trăsnite ipostaze? Ne vedem în tabără, nu-ţi uita telefonul, parola de facebook şi gaşca!

Comments