Târg pentru liceeni

March 27, 2008 scris de  
In categoria Gossip

facultati.jpg

Expo Arad Internaţional organizează în perioada 26-28 martie 2008 târgul Universitas – târg specializat de prezentare a ofertelor universitare, adresat elevilor din anii terminali de liceu.

Vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi pliante, afişe, oferta de şcolarizare, condiţii de admitere, condiţii de educare şi profesionalizare.

În cadrul târgului vor fi prezente universităţi din ţară şi străinătate. Dintre cele din ţară amintim: Universitatea „Valahia” din Târgovişte, Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, Academia Militară din Bucureşti, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara, Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad, Universitatea de Medicina şi Farmacie „Victor Babeş” – Timişoara, Academia de Studii Economice – Bucureşti. Din străinătate: Universitatea de ştiinţe din Ungaria „Szegedi Tudomanyegyetem”.

În completarea acestui târg, va avea loc „Bursa de formare profesională” în care li se vor prezenta elevilor şi studenţilor oferte de cursuri specifice şi trainning-uri, în vederea formării profesionale.

De asemenea, va exista un Salon de Carte la care vor fi prezente edituri cu o gamă variată de manuale pentru elevi şi studenţi.

Intrarea în cadrul târgului este gratuită.

Program vizitare: miercuri, joi, vineri:10:00-17:00

Transport gratuit pe traseul: Podgoria-Gara CFR-UTA-Fortuna-Expo Arad şi retur. Orar plecare Podgoria – 15:00.

Comments