Sweet November – poze de la padure

November 8, 2010 scris de  
In categoria Gossip


Mika – Any other world(Dă play şi citeşte!)

Week-end-ul acesta de excepţie l-am petrecut extrem de fain. Un week-end liniştit, venit după 48 de ore de nesomn. Ne-am trezit la prânz, iar lumina caldă mângăia pereţii camerei. Am ieşit în cămaşă, ea în sacou, pe Calea Victoriei să bem rapid o cafea şi să stabilim cum vom petrece ziua. Toţi trecătorii se uitau la noi ca la maşini străine. Eram singurii nebuni îmbrăcaţi aşa subţire. Forţam primăvara..

Am sorbit pe fugă o cafea dulce (ea amară 🙂 ) pe lângă Banca Naţională şi ne-a trecut nouă prin cap să mergem la pădure.

Am deranjat un colonel să-l întreb ce-mi recomandă, am sunat-o pe vară-mea dar n-a raspuns şi într-un final mi-am amintit unde mergeam cu ai mei la pădure.

L-am contactat pe cel mai tare Impresar din ţară (care sâmbată seara se pregătea să facă un chef monstru în avans de Sfinţii Mihail şi Gavriil) şi l-am convins să-i lase pe Kapetanos, să nu-l mai atace pe Torje şi să mergem împreună la pădure. I-am explicat pentru a nu ştiu câta oară că nu golurile contează (şi nici goalele) şi că o zi în natură e de vis.

În câteva minute eram la el şi goneam spre Ghencea… Am ieşit cu greu din oraşul ăsta ştrangulat şi ne-am pierdut pe şoseaua asfaltată. Am înţeles, iar, că ei îi place mai mult acceleraţia decât frâna 🙂 .

Am ajuns la pădure. Am intrat odată cu Mika şi cu Any other world într-o altă lume, unde timpul se dilată şi secundele se preling mai greu pe cadranul ceasului.

Ce a ieşit vedeţi mai jos. Doar că n-am cum să vă transmit şi senzaţia aia minunată de a nu plănui nimic şi de a pleca unde vrei. Fără grătar în portbagaj, nici cu micii la rece. Cel mult cu o bere pe care să o savurezi fără sa fii cu gândul la pastrama ce sfârâie pe grătar sau la problemele de acasă.

Urmează Constanţa. 🙂

Comments