Sticla de bere

April 10, 2010 scris de  
In categoria Gossip

V-aţi pus vreodată în locul unui obiect? Eu da. M-am jucat odată cu un grup de prieteni. Am amestecat mai multe bileţele cu nume de obiecte a căror viaţă urma să o descriem. Eu am tras “sticlă de bere“. 🙂 Iată ce am scris:

sticle-in-nisipDuc o viaţă jalnică pentru că nu apuc niciodată să mă stabilesc într-un loc, căci sunt mutată zilnic. Fiind un spirit feminin (o sticlă – două sticle), am nevoie de stabilitate. Îmi place că în unele locuinţe eu şi suratele mele stăm mai mult timp în acelaşi loc (de obicei, uitate câteva zile pe podea înainte să vină în vizită şi să ne culeagă iubita consumatorului).
Dar să continuăm povestea! La un moment dat sunt cumnpărată dintr-un magazin şi-mi dau seamă cât de puţin valorez, ceea ce-mi răneşte îngrozitor ego-ul feminin. Pune mâna pe mine o persoană care cel mai probabil nu s-a spălat pe mâini şi mă umple de bacterii. După ce sunt golită de lichidul interior răcoritor, sunt aruncată la colţ de stradă, în praf. Copiii care trec pe-acolo mă folosesc pasionaţi pe post de minge de fotbal, în final ajungând tot abandonată în stradă. În cel mai bun caz, sunt ridicată şi aruncată la gunoi de către un gunoier plictisit. Acolo stau printre alte porcării mizerabile. În cele din urmă, ajung într-o imensă groapă de gunoi, dacă nu am norocul să fiu reciclată.

Asta mi-a născocit atunci imaginaţia. Acum e rândul vostru! Abia aştept să citesc comentarii care cuprind viaţa altor obiecte! 😀 Alegeţi-le pe cele mai comune!

Comments