Final de Stagiune

June 7, 2008 scris de  
In categoria Gossip

stev.jpgÎn cursul zilei de ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor “Leopoldina Bălănuţă” din Focşani s-au acordat premiile liceelor care au prezentat piese de teatru în această stagiune teatrală.

După două zile pline cu spectacole, juriul a acordat multe premii, toate primite cu foarte multe emoţii şi chiar lacrimi de către tinerii actori elevi vrânceni.

Toate spectacolele au fost asezonate cu aplauze furtunoase din partea publicului şi asta datorită trupelor de liceeni-actori care au realizat spectacole de excepţie, prin care şi-au impresionat colegii, dar şi juriul.

stev-lic1.jpgCea mai bună trupă a STEV 2008: Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”


Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni (STEV) 2008
s-a încheiat ieri, prin festivitatea de premiere, la care au fost prezenţi cu emoţii toţi participanţii la spectacole, atât actorii, cât şi îndrumătorii artistici şi profesorii fiecărui liceu înscris în concurs.

În acest an, trofeul a fost adjudecat de trupă Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”, pentru drama “Domnişoara Nastasia”, după G. M. Zamfirescu, regizată de George Iulian Năstase. Piesa a impresionat juriul datorită maturităţii liceenilor-actori, mulţi dintre ei pentru prima oară pe scenă.


Participanţii au fost asaltaţi cu diplome şi premii

stev-3.jpgPremiul al II-lea a revenit Colegiului Naţional “Al. I. Cuza”, pentru piesa “Năbădăile iubirii” după Jiri Menzel şi Liceului Pedagogic “Spiru Haret”, pentru “Bolnavul închipuit” după Moliere.

Pentru o interpretare deosebită au primit premii individuale elevii de la Pedagogic: Violeta Mocanu, pentru rolul Toinette, Alin Călin pentru Argan, iar de la Cuza: Marina Fluerasu, pentru rolul Colombină şi Andrei Boldeanu, pentru personajul Capitano.

Pentru aceste rezultate au muncit cot la cot cu elevii şi îndrumătorii artistici George Iulian Năstase (Cuza) şi Claudiu Nistor (Pedagogic), dar şi profesorii Silvia Chelariu şi Carmen Ion.

Premiul al III-lea a fost împărţit între Grupul Şcolar de Industrie Uşoară, pentru comedia “Doctor fără voie” şi Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu” pentru piesa “Căsătoria”, după N. V. Gogol. Sponsorii au acordat şi două premii speciale, iar premiul pentru cel mai bun public a mers la Colegiul Naţional Cuza.

Comments