Site-ul unibuc nu merge

July 26, 2009 scris de  
In categoria Gossip

Nimic nu merge cum trebuie în ţara asta! De la serviciul de trafic rutier până la aerul condiţionat din maşinile de transport în comun şi până la site-urile diverselor instituţii publice.

De câteva zile încerc să accesez site-ul Universităţii din Bucureşti (la insistenţele unei prietene care a dat examenul de admitere) şi niciodată nu a mers! Serverul e picat de parcă toată populaţia României ar fi dat admiterea la această Universitate şi accesează simultan site-ul unibuc!

Astăzi am înţeles că se afişează, sau deja s-au afişat, rezultatele la examenele de la Universitate. Am încercat din nou să accesez site-ul Universităţii din Bucureşti şi poza de mai jos exprimă mult mai bine ce vreau să zic…

unibuc-site

Asta că tot e cald afară, tot suntem în 2009, tot investim o gramadă de bani în servere, reţele, computere şi ne lăudăm cu specialiştii pe care îi avem şi iar ne lăudăm…

Aşa că mai bine mergeţi dragilor, ca pe vremuri, la facultate şi vă uitaţi cu bricheta aprinsă dacă sunteţi pe lista admişilor. Multă baftă!


PS: Mi-e complet scârbă de experţii aştia pe care îi avem în toate domeniile.
🙁

Comments