Show incendiar în Club Metropolis!

December 2, 2008 scris de  
In categoria Gossip

A treia editie a binecunoscutului concurs de dans pe stilurile street dance si break dance, “202 two on two battle”, va avea loc sambata aceasta, in club Metropolis (Unirea Shopping Center- etajul 4), de la ora 14:00.

202 two on two battle este o incursiune in cultura urbana. Este traditie.Ai fost o data si vrei sa revii. Este un concept de petrecere bazat pe dans, unic la nivel national. Evenimentul vine ca o continuare a concursului “Face 2 Face battle” competitie ce a starnit interesul multor tinere talente din tara si s-a bucurat de 6 editii de succes, devenind in scurt timp cea mai cunoscuta suita de petreceri lunare de Street Dance si Break Dance din Romania dar si cea mai apreciata competitie de acest gen din comunitatea urbana a capitalei.

202 Dance Battle 3rd edition – este ultima editie a anului 2008 se anunta a fi o editie cu totul si cu totul incendiara ce nu trebuie ratata !!! Dansatori de toate varstele, coregrafii uluitoare, galerii asurzitoare, invitati speciali si ritmuri nebune iti vor asigura distractia si multe amintiri frumoase.

Pauzele dintre competitii vor fi presarate de momente artistice, multe surprize si concursuri cu premii din partea sponsorilor iar atmosfera va fi incinsa de ritmuri nebune sub bagheta unui tanar si talentat Dj de numai 19 ani – Dj Tavi.

Inscrierile se vor face la locatie.

afis-bun.jpg

Comments

Nu se admit comentarii.