Rezultatele de la admiterea la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti

July 25, 2011 scris de  
In categoria Gossip

Şi căzu serverul… În seara aceasta s-au afişat rezultatele de la admitere de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti, una dintre cele mai titrate facultăţi de profil de prin Balcani şi cu siguranţă cea mai bine cotată din ţară! Până aici nimic grav, doar că problema asta se cam întâmpla în fiecare an în sistemele publice din România. Când se afişează rezultatele de la Bac pică netul, când se afişează rezultatele de la admitere, pică serverul şi tot aşa. Aştept să pice şi guvernul ăsta de incompetenţi, dar din păcate asta nu se mai întâmplă.

Ca noutate cea mai mare notă acordată anul acesta este 8,55 , cu mult sub ce reuşea geniala mea fostă colegă Roxana Ciucur, pe la începutul anilor 2000…. Dap, she was the best! 🙂

Pe de altă parte, apreciez faptul că foştii mei profi de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (şi presupun că aici este mână lui Hari), s-au orientat rapid şi au postat listele cu rezultatele de la admiterea de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi pe facebook.

Aşadar, viitorii/proaspeţii admişi pot verifica şi la aceasta adresă http://www.facebook.com/FJSC.UniBuc?sk=app_10442206389 listele cu notele de admitere.

Comments