Revelion de final de liceu

January 1, 2009 scris de  
In categoria Gossip

Acum ceva timp petreceam trecerea dintre ani alături de colegii de clasă din şcoala generală. Eram cu toţii împrăştiaţi pe la diverse licee bucureştene, dar rezistam ca grup. Sărbătoream majoratele împreună, vacanţele şi ne făcea plăcere să ne întâlnim să discutăm ore în şir. Eram uniţi oarecum, iar lucrul acesta întreţinea prietenia noastră.

revelion-liceu.jpgCu toate acestea niciodată nu sărbătorisem Revelionul împreună. De fiecare dată eram în altă parte, aşadar era o bună ocazie ca pe final de liceu să celebrăm împreună Noul An. Ne-am întâlnit şi am plecat cu toţii la o colegă a unuia dintre prietenii noştri. Gazda ştia că vom veni, dar nu ne cunoştea. Iar la petrecerea respectivă mai erau invitate alte 30 de persoane. Deci, un Revelion petrecut cu necunoscuţi.

Am ajuns cu jumătate de oră înainte de ora 12,00 pe undeva prin cartierul Crângaşi. (nu bănuiam pe vremea aceea că voi ajunge atât de des în Giuleşti la diferitele meciuri pe care le-am urmărit). Apartamentul de patru camere era ticsit de lume. O senzaţie foarte interesantă, de aglomeraţie, voie bună şi mult fum de ţigară. Am apucat să ne lăsăm hainele pe undeva şi am recunoscut câteva persoane dragi.

Ora 12 se apropia. Am coborât în faţa blocului, cu artificii, pahare şi sticle de şampanie. În viaţa mea nu am aruncat mai multe petarde şi artificii 🙂 Oamenii ăia aveau un întreg arsenal!!! Am băut şampanie şi ne-am făcut urările de Baftă la Bac şi Baftă la Admitere la Facultate! Apoi am urcat şi a început petrecerea. Muzică foarte faină, spaţiul cam mic, iar fetele drăguţe. Asta este tot ce mi-aduc aminte.. dupa cinci ani de la acel Revelion.

M-am „trezit” apoi la unul dintre colegi acasă, unde am continuat petrecerea. Am ajuns la mine la ora 08.00 şi am adormit.

Un Revelion de neuitat, petrecut alături de nişte oameni care acum sunt aruncaţi prin diferite colţuri de lume… Mă întreb, oare, colega mea Oana, cum a petrecut Revelionul în Bahrain ?

Comments