Respect profesorului doctor Alexandru Pesamosca

December 3, 2010 scris de  
In categoria Gossip

M-am enervat, ca de fiecare dată, când citesc ceva şi îmi developează şi mai mult faptul că trăim într-o ţară de căcat. Nu ştiu mare lucru despre marele chirurg Alexandru Pesamosca. Am auzit de domnia sa când eram mic. A avut grijă mama să-mi vorbească despre diverse personalităţi. Probabil se gândea să nu ajung în ipostaza penibilă să afirm că Pesamosca e vreun actor la Naţional, sau atacant pe la Dinamo în generaţie cu Florea Dumitrache…

Stau şi mă întreb câţi oameni a vindecat medicul acesta.. câţi pacienţi disperaţi i-au trecut pragul cabinetului şi ar fi făcut orice, ar fi dat orice, pentru a se tămădui.

N-am idee dacă a luat şpagă vreodată şi nici dacă a pus monopol pe toate operaţiile, fără să îşi înveţe mai tinerii colegi arta medicinei. Nu m-am documentat şi nici nu o voi face.

Am aflat de la fosta mea colegă, jurnalista Claudia Spridon,că doctorul Pesamosca este abandonat pe un pat de spital, uitat de lume şi de prieteni şi m-am revoltat în ultimul hal. Încă o dovadă că ştim să ne apreciem valorile! Suntem chiar maeştrii!

Mi-ar fi plăcut să citesc în ziare ca ministrul sanătăţii, Cseke Attila, i-a făcut o vizită profesorului Pesamosca… mi-ar fi plăcut să citesc că mii de oameni merg să-l viziteze pe octogenarul aflat în suferinţă. Dar, probabil, consilierul ministrului e mult prea ocupat, la fel şi foştii pacienţi. Iar ziarele nu mai au loc. Prima pagină e ocupată de articole despre cum şi-au pierdut virginitatea vedetele de la noi…

PS: Promit că zilele acestea trec pe la domnul Pesamosca!

Comments