Recomandăm Slumdog Millionaire

April 4, 2009 scris de  
In categoria Gossip

Motto: I went on the show, because i thought she’d be watching. She’s my destiny.

slumdogDe mult timp nu am mai văzut un film bun ca Slumdog Millionaire. Recunosc că nu am timp să vizitez cinematografele, iar mai mult de 30-40 de filme pe an nu urmăresc. Însă de fiecare dată încerc să aleg ceva care să merite.

Iar Slumdog Millionaire a luat Oscarul anul acesta. În plus cei de la IMDB i-au acordat o notă imensă 8,6 din 10… Deci avea toate premisele.

Nu voi povesti filmul, pentru că merită cu adevărat să îl vedeţi, dar voi adăuga că ar fi un bun model pentru candidaţii la Facultatea de Jurnalism să îşi construiască povestea de la proba de creativitate. Cinderella Man şi cu Slumdog Millionaire au o poveste foarte interesant realizată. Ideea de a te raporta la experienţele din trecut pentru a reuşi în prezent este extrem de faină.

Limita aceasta fină dintre prezent şi trecut este brăzdată brutal de trenurile din gara din Mumbay care fac şi legătura dintre destinele celor doi. Imaginile sugestive îţi transmit trăirea aceea că se poate întâmpla doar „o singură dată”… iar lucrurile valoroase ştii că sunt unicat…

Senzaţia completă pe care ţi-o lasă filmul este de un bogat cocktail de sentimente: dor, fericire, dorinţă, bucurie, speranţă… Parcă deja începi să îţi revezi viaţa, copilăria, prietenii de-atunci, tipa pe care o plăceai… Şi când te gândeşti că există şi cazuri (fericite) în care acea dragoste din trecut te mobilizează filmul devine şi mai adorabil, iar la final îţi conduce paşii către cel mai apropiat loc unde poţi bea un shake de căpşune sau un pahar mare de Pepsi.


Trailer Slumdog Millionaire

Comments