Protestele din Piaţa Universităţii au iz de manipulare

January 14, 2012 scris de  
In categoria Gossip

Ceva nu se pupă… Mă uit la televizor şi mă scoate din minţi manipularea asta mizerabilă, care îmi aduce aminte perfect de situaţia din decembrie ’89, când băieţii deştepţi stăteau şi îşi făceau treaba, în timp ce alţii dezinformau pe la televizor şi chemau populaţia în Piaţa Universităţii. Cam acelaşi lucru se întâmplă şi acum cu protestele din Piaţa Universităţii, doar că există mai multe televiziuni care fiecare prezintă evenimentele conform politicii editoriale. Mai concret spus aşa cum dictează cel care dă bănuţii. La fel de tare mă enervează şi manipularea de pe reţelele sociale unde circulă tot felul de mesaje care instigă la protest. Foarte bine, sunt de acord cu libertatea de exprimare şi cu revolta ori de câte ori este necesară, însă mie îmi miroase a ceva regizat cu aroma celor două decenii din urmă. Profitând de un moment prielnic, anumite partide, persoane, habar n-am cine, instigă şi manipulează pervers o masă de oameni nemulţumită de ţară şi de condiţiile sociale jalnice de-aici. Şi perversitatea asta abjectă este la fel de condamnabilă ca incompetenţa celor care conduc destinele acestei ţări.

Revenind la evenimentele din Piaţa Universităţii, acolo unde câteva sute de persoane protestează, cred că mai normal ar fi fost să obţină o amărâtă de autorizaţie, apoi să exprime clare doleanţele.

Atenţie maximă! Recomand telespectatorilor să filtreze cu propria minte informaţiile prezentate, indiferent de sigla din colţul ecranului.

Comments