Multumiri doctorului Mihai Dragutescu!

March 8, 2010 scris de  
In categoria Gossip

doctorPe doctorul Mihai Drăguţescu l-am cunoscut într-o seară, când era de gardă la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti. Un tip mic şi simpatic urma să rezolve o chestie tare dureroasă. De la prima strângere de mână mi-am dat seama că doctorul Drăguţescu are ceva special. Nu ştiam cât profesionalism… 🙂

După cinci minute aveam să mă conving. Am schimbat două-trei idei şi cu o siguranţă pe care rar am văzut-o în România a început investigaţiile. Imediat s-a prins care e “buba”. Eram uluit! Nu puteam să concep că astfel de medici mai există şi în spitalele noastre. Tinereţea parcă era contrastantă cu gradul ridicat de pregătire. Matematic ar putea fi exprimat prin invers proporţional 🙂

M-am bucurat teribil de tare, ca de fiecare dată când întâlnesc oameni deosebiţi; doar că de această dată bucuria a fost dublată de faptul că picasem pe mâinile lui. Norocul şi o prietenă au făcut că medicul Mihai Drăguţescu să se ocupe de mine, într-o seară în care sper că nu a avut prea mulţi pacienţi.

Am plecat fericit că mai există astfel de oameni profesionişti. Că mai există oameni lipsiţi de frustrări care îşi fac meseria din plăcere, cu zâmbetul pe buze şi cu abnegaţie. Care atunci când fac un lucru pun suflet şi transmit ceva din esenţa lor şi celor din jur.

Aş promova la maximum astfel de personaje. Chiar o să-i propun medicului un interviu pentru viaţă de liceu. Sper să şi accepte! Pentru că mulţi dintre voi aţi înţelege că dacă faceţi un lucru trebuie să-l faceţi şi bine… şi cu plăcere. Pentru că doar noi putem schimba ceva.

PS: Nu uitaţi să beţi doi litri de apă zilnic 🙂

Comments