Love in this club…

January 16, 2009 scris de  
In categoria Gossip

bruneta.jpgSau despre iubirea din club.. Ieşi cu prietenii să te distrezi. Intrii în club. Agitaţie multă. Deja e aproape full. DJ-ul mixează de zor. Mesele sunt ocupate. În jurul lor numai fete faine… Te uiţi… Şi vezi în colţul opus câţiva prieteni. Nu mai sunteţi aşa de apropiaţi ca acum un an jumate în urmă, dar fac şi ei parte din fosta gaşcă.

Îţi iei amicii şi te duci la masa lor. Zâmbete. Pupături. Fete faine. Iar. Fosta prietenă a fratelui tău (cu care de altfel tu te-ai înţeles foarte bine) este şi ea la masă cu prietenele. Face un “girls night out”… Începeţi şi povestiţi. Cum mai e viaţa ta, ce mai face fratele tău în Qatar, despre facultate (cât de naşpa e în Poli).

Ea a rămas la fel de drăguţă. Parcă a îmbătrânit un pic, dar e normal. N-ai mai văzut-o de un an jumate, de la Revelionul trecut. A rămas însă la fel de sociabilă. Zâmbetul ei convinge pe oricine..

Prietenele ei… arată incredibil. Parcă s-au vorbit. Toate în fustă mini (tricoul tău deja e lung 😛 ) … Îţi place bruneta. Dansezi cu ea. Schimbi două trei vorbe şi afli că e puţin mai mare ca tine. Norocul tău. E singurică.

A rămas fără prieten şi acum a ieşit la agăţat. Nu e însă o tipă uşoară (cum te-ai obişnuit tu). Se vede clar că nu o iei cu un suc. Eşti în impas. Ai nevoie de ceva ajutor divin. Nimic mai simplu. Ex-a fratelui tau te simte. Te invită la dans. Zâmbetul ei parcă te tradează. Ştie deja că îţi place tipa. Se oferă (din solidaritate) să-ţi pună o vorbă bună.

Îşi ia amica şi pleacă până la baie. Urmează negocierile. „E un tip super fain! Şi smart! O să te înţelegi grozav cu el! E fix genul tău. Şi dacă nu va fi aşa…”

Bruneta zâmbeşte. Are şi ea chef de o combinaţie (doar de-aia a ieşit în club). Urmează două-trei dansuri. Se lipeşte de tine tot mai mult. A preluat iniţiativa. Îţi iei inima în dinţi şi o săruţi. Deja lipeala e făcută…

De-aici încolo te descurci tu….

P.S. : Dă-mi un mail să-mi zici cum a ieşit treaba 🙂 !

Comments