Iti multumesc ca existi – Nu fi penibil!

October 12, 2009 scris de  
In categoria Gossip

Postul acesta are la bază nişte poze cu Dana Rogoz, aka Abramburica de la Pro Tv, pe care le-am primit săptămâna trecută.

“Iţi multumesc că exişti!”

dezechilibruN-am înţeles niciodată expresia asta penibilă! Cum să spui cuiva pe care nu-l cunoşti îţi mulţumesc că exişti ? Ca şi cum te-ai duce la Mircea Badea sau la Mihaela Rădulescu (nu ştiu de ce am ales vedetela astea, mă rog, înlocuiţi-le voi cu orice alte nume vreţi) şi i-ai spune chestia asta, fără să fii vorbit vreodată cu ei. Cum să te laşi purtat doar aşa de aparenţele de la tv şi să scoţi aşa prostie pe gură?

Într-un fel sunt pe sticlă, într-un fel sunt în particular. Şi pe lista asta nu intră doar vedetele, ci şi oamenii politici sau alte persoane publice. De la medicul primar Sorin Oprescu şi până la profesorii universitari invitaţi în diverse dezbateri.

Că reuşesc să-ţi ia ochii într-un anume fel, e cu totul altă poveste. Dar de-aici şi până la penibilul “îţi mulţumesc că exişti” e cale foarte lungă.

Aşa că nu fi penibil şi nu comenta cu îţi mulţumesc că exişti, dacă persoana respectivă nu îţi este frate, mama, soţie sau nu are alt grad (ori rol) faţă de tine.

Comments