Înscrie-te la cursurile oferite de LEC!

November 13, 2011 scris de  
In categoria Gossip

Ştiu că toată lumea te bate la cap să înveţi. Ai tăi sunt cu gura pe tine, profii la şcoală la fel. Nu îţi voi spune acelaşi lucru, deşi le dau dreptate. Sfatul meu pentru tine este mult mai direct… învaţă exact ce îţi place! Dar fă lucrul asta continuu până ajungi “The best in the West!”.

Sunt câteva lucruri pe care neapărat trebuie să le ştii, printre care să lucrezi cu computerul cât mai bine. Mai jos îţi prezint o serie de cursuri oferite de LEC care îţi vor prinde bine în viaţă. În afara faptului că te poţi detaşa la ore prin proiectele pe care le vei realiza, şi când vei deveni angajat (din păcate timpul trecere foarte repede, iar viaţa de liceu se trăieşte o singură dată…) vei culege roadele investiţiei de-acum. Ahh! şi acesta este alt sfat important pe care îmi permit să ţi-l dau. Tot timpul să investeşti în tine!

Aşadar… LEC îţi oferă următoarele cursuri de programare si de MS Office:

Cursuri de programare:

• Java Fundamentals va incepe miercuri 23 noiembrie intre orele 18:15 – 21:15, timp de 10 saptamani

• PHP va incepe luni 21 noiembrie intre orele 18:15 – 21:15, timp de 8 saptamani.

Cursuri de MS Office:
• Excel for Business este programat sa inceapa pe 28 noiembrie, intre orele 9:00-16:00, timp de 2 zile

• PowerPoint Workshop este programat sa inceapa pe 24 noiembrie, intre orele 10:00-16:00, timp de 2 zile

• Microsoft Project este programat sa inceapa pe 5 decembrie, intre orele 10:00-16:00, timp de 2 zile.

Pentru mai multe detalii despre cursurile LEC te invit sa vizitezi site-ul acesta .

În final îţi mai spun că toate cursurile sunt organizate în grupe alcatuite din maxim 10 persoane. Fiecare participant are propria statie de lucru, aceasta facand posibil ca sesiunile de training sa se desfasoare sub forma de workshop-uri in care se dezvolta aplicatii practice care simuleaza modul de lucru din firme. Mai mult decat atat, toti trainerii din LEC lucreaza in industria de software development. Acest lucru le ofera posibilitatea de a furniza insight-uri care nu sunt accesibile in mediul academic. Tinand cont si de deficitul existent in acest moment in piata muncii din zona IT, dupa incheierea cursurilor participantii se pot angaja si isi pot dezvolta o cariera in acest domeniu.

Multa baftă şi aştept să-mi povesteşti experienţa de la cursurile LEC!

Comments